Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Kahe SIM-kaardiga iPhone - kõik, mis sa vajad ühes telefonis!

Mobipunkt
14.12.2018   Toote tutvustused
mobipunkt, iphone, iphone dual sim, uus iphone, iphone müük, iphone xs, iphone xs mac, kahe sim kaardiga telefon,

Kui on üldse miski, mis on pannud tulihingelised Apple'i fännid hoopis Androidi poole vaatama, on see iPhone'i piiratud võimalus kasutada ainult ühte SIM-kaarti.

Ei ole harv juhus, kus tööasjus on vaja kaasas kanda kahte telefoni - üks era-, teine töökõnedeks. See muudab mantlitaskud raskeks ning telefoniotsimise tüütuks. Jumal teab, kumb parajasti heliseb.
Ka suurtematel reisisellidel ei ole elu ühe SIM-kaardiga just meelakkumine. Tihtipeale on välismaal enda teenusepakkuja kulud nii kõrged, et mõistlikum on kohapealt osta kohalik SIM-kaart. See tähendab aga, et oma põhiline kaart tuleb välja kiskuda, uus asemele panna... See muudab asja üsna keeruliseks ja tüütuks.

Kui Apple tutvustas septembris uusi iPhone'i mudeleid, haaras reisijaid ning ärimehi üks põnev uuendus - Dual SIM ehk kahe SIM-kaardi tugi.

Apple'i uus Dual SIM-tehnoloogia muudab elu kahtlemata palju lihtsamaks. Uued XR, XS ja XS Max mudelid lubavad kahte SIM-kaarti, kuid Euroopa turgudel saadaval olevad iPhone'id ei luba mitte füüsilist kaarti, millega harjunud oleme, vaid eSIM-i, mis on uuem ja tarkvarapõhine lahendus.
Kõlab küll hästi - eSIM-iga saad kasutada mitut telefoninumbrit, mida saad iPhone'i seadetes lisada, kustutada ja muuta. Dual SIM on aga tavaline plasttikkaart.

Küll aga käib eSIM-iga kaasas üks kala. Välismaal reisides eSIM-i osta ei saa, kuna peab olema sõlmitud leping. Paljudes Euroopa riikides eSIM iPhone'idel veel ei toimi, sealhulgas Eestis. Füüsilist SIM-kaarti on aga mugav kasutada ning saab vahetada oma tahtmise järgi.

Kuna Euroopa turgudel on müügil just eSIM, ei pruugi paljudel sellest uuendusest suurt kasu olla. Mobipunktist aga saab osta ka selliseid iPhone XR ja XS MAX mudeleid, millele saab panna kaks füüsilist SIM-kaarti! Eestis toimivad need suurepäraselt ja neid kasutab üle 100 meie kliendi, sealhulgas ka Mobipunkti töötajad. :)

Soovitame lugeda ka neid postitusi:
Mis kasu on mul kodukindlustusest purunenud seadme puhul?
Kuus nippi, kuidas luua endale äge Instagrami feed
Kui su naine väärib vaid parimat

 

 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

mobipunkt, iphone, iphone xs, iphone xs max, iphone xr, uus iphone

Mida uut toovad iPhone'i uued mudelid?

Pärast pikka ootamist on Apple lõpuks kergitanud saladusteloori ja esitlenud uhiuusi mudeleid, mis kannavad nimesid iPhone Xs, iPhone Xs M…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
17.09.2018   Toote tutvustused
 mobipunkt disainer, apple, adobe, photostop, illustrator, ärikliendile apple

Disainer: Apple'i seadmed on loodud loomeinimesi silmas pidades

Tegime juttu reklaamiagentuuri Taevas Ogilvy disaineri Heidi Pähnaga. Taevas Ogilvy usinate disainerite käe alt on tulnud lugematuid rekla…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
19.09.2018   Varia
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud