Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

iPhone 8 ootuses

Mobipunkt
22.07.2017   Toote tutvustused
iPhone 8 iphone macbook apple ipad apple watch mobipunkt kõlakad

Tähistamaks võiduka iPhone’i kümnendat sünnipäeva, tuleb Apple sel sügisel välja uhiuue, järjekorras juba 16nda variatsiooniga iPhone’st. Kuigi telefon paisatakse müüki alles mitme kuu pärast, on see juba praegu palju kõmu tekitanud. Ustavad iPhone’i austajad ja innovatsioonihuvilised ootavad värsket mudelit pikisilmi. Vaatamata lõpututele küsimustele, ei ole Apple iPhone 8 kohalt saladuseloori kergitanud. See-eest on internet tulvil prognoose ja spekulatsioone uue mudeli kohta. 

Mille poolest on iPhone 8 eriline?


Juhtmevaba laadimine
Apple on aastaid liikunud jõudsalt juhtmevabaduse suunas. Arvestades juba müügis olevaid kontaktivaba laadimisega Apple iWatch kellasid ja iPhone 7 juhtmevaba ühendust kõrvaklappidega, on alust oodata enamat. Arvatakse, et iPhone 8 saab olema Apple’i esimene telefon, mida saab kontaktivabalt laadida. Lisaks sellele usutakse telefonil olevat kaks akut, pikendamaks seadme kasutusaega.

Klaasist korpus
Võimaldamaks juhtmevaba laadimist, on oodata iPhone 8 ümber klaasist korpust. Apple jätab viimaks alumiiniumi selja taha, lubades et uue mudeli kolmest eri variatsioonist on vähemalt ühel variandil klaasist kere. Teistel variatsioonidel saavad olema roostevabast terasest korpused.
 
iPhone 8 iphone macbook apple ipad apple watch mobipunkt kõlakad

Näotuvastus
Usutakse, et iPhone 8 tuleb müüki koos näotuvastusega, mis võib hakata TouchID-d asendama või täiendama. Kaks esikaamerat on võimelised lugema kasutaja näojooni ning nende põhjal telefoni avama.

3D kaameraefektid
Arvatakse, et uue iPhone’i mitmeläätselisi kaameraid saavad täiustama 3D eriefektid, millega tehtud pilte vürtsitada. Sellega loodab Apple ilmselt iPhone’i kui digitaalkaamera väärtust veelgi tõsta.

5.8” OLED ekraan
Uus 5.8” OLED ekraan saab olema eriline nii oma välimuse kui omaduste poolest. Plastikust ekraan võtab vähem akut ning pakub paremaid värve ja resolutsiooni kui eelkäija LCD. OLED ekraani tõttu on iPhone 8 varasematest mudelitest oluliselt õhem. Pakkumaks visuaalset naudingut, on katab ekraan telefoni servast servani, muutes virtuaalseks ka kuulsa iPhone’i kodunupu.

iPhone 8 esimesed versioonid tuuakse avalikkuse ette juba sellel sügisel. Arvatakse, et tavamüüki jõuavad need 2018. aasta esimeses pooles. Telefoni hind saab tõenäoliselt olema ligikaudu 1000$, mis teeks sellest ajaloo kalleima iPhone’i.


Allikad:

Macrumors www.macrumors.com/roundup/iphone-8
TechRadar www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/iphone-8-1329124
9To5Mac www.9to5mac.com/guides/iphone-8/
Pilt: https://www.youtube.com/watch?v=cjdFcGYWvos 

Soovitame lugeda ka seda postitust:

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

Mobipunkt iPhone X on kohal mobipunkt apple iphone ipad macbook iphone 10

Mis on uut iPhone X-il?

iPhone X on kahtlemata selle sügise ja talve oodatuima Apple toode, Apple’i tõeline lipulaev. Kui iPhone 8 müüginumbrid rekordeid ei p…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
8.12.2017   Toote tutvustused
Apple watch series 3 apple watch 3 mobipunkt watch watch series 2 watch sport iphone health siri music airpods

Apple Watch Series 3

Nüüd, kui esimene elevus on vaibunud ja inimesed uutelt iPhone’idelt mõtteid ka mujale saavad, tutvustame rõõmuga Apple’i kolmandat…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
16.09.2017   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud