Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Värske macOS High Sierra

Mobipunkt
14.08.2017   Kasulikud artiklid-nipid
Apple mobipunkt macbook iphone ipad apple watch series 2 macos sülearvuti tarkvara

Lisaks uutele versioonidele iPhone’st ja verivärskest HomePodist on ka Mac arvutite kasutajatel sel sügisel põhjust rõõmustada. Peagi tuleb välja uhiuus operatsioonisüsteem High Sierra, mida asjaarmastajad on juba pikka aega oodanud. 

Mis vahe on praegusel macOS Sierral ja tulevasel macOS High Sierral? 

Täiustatud põhitehnoloogia
Peamised uue OS’i muudatused toimuvad kulisside taga. Me ei pruugi neid uuendusi esialgu tähelegi panna, kuid elu muutub kohe kindlasti lihtsamaks. Nimelt on High Sierral kiirem failiedastussüsteem, täiustused 4K video taasesituses, arendatud graafilised võimalused ja virtuaalreaalsuse tugi. 

Apple mobipunkt macbook iphone ipad apple watch series 2 macos sülearvuti tarkvara
Uuendused rakendustes
Nii mõnedki Apple’i ikoonilistest rakendustest saavad High Sierraga uue kuue. 
1) Suurimad muudatused on Photos appil, mis saab värske külgriba, palju enneolematuid võimalusi fotode redigeerimiseks ja uued kategooriad Memories albumites. 
2) Siri on jätkuvalt ainus nutiabiline, keda saab kasutada nii mees- kui naishäälega. Nüüdsest on ka tema intonatsioon ja häälenüansid oluliselt naturaalsemad ja väljendusrikkamad kui varem. Lisaks on Siri ära õppinud, kuidas mängida kasutaja lemmikmuusikat ning paneb ise uusi playliste kokku. 
3) iCloud tuleb välja uute, suurendatud mahuga talletuspakettidega. Lisaks saab iCloud Drive’s olevaid faile jagada vaid veebilingiga ning igal osapoolel on võimalik faile alla laadimata redigeerida. 
4) Messages rakendus sünkroniseerib sõnumid nii telefonis kui arvutis ja säilitab kogu informatsiooni iCloudis. Nii ei pea enam muretsema ei kustunud sõnumite ega vähese mälu pärast - sõnumid on iCloudis kindlas kohas. 

Apple mobipunkt macbook iphone ipad apple watch series 2 macos sülearvuti tarkvara
Uus tarkvara ilmub sügisel
macOS High Sierra lõplik versioon ilmub App Store’i arvatavasti septembrikuu teises pooles. Kes aga sügiseni oodata ei kannata, see saab juba praegu valmimisjärgus OS’i Beta versiooni testida. Operatsioonisüsteemi saavad seda vabalt alla laadida macOS Sierra kasutajad. Täpsemalt jookseb uus operatsioonisüsteem järgmistel mudelitel:

•  MacBook (Late 2009 or later)
•  MacBook Air (2010 or later)
•  MacBook Pro (2010 or later)
•  Mac mini (2010 or later)
•  Mac Pro (2010 or later)
•  iMac (Late 2009 or later)

Allikas: apple.com

Soovitame lugeda ka seda postitust:


← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

Mobipunkt Apple Ipad mängud lastele

Mobipunkti lemmikrakendused pere kõige noorematele

Internetiavarustes leidub nii mõndagi - vastavalt õnnele võib sealt leida kas väga harivaid või veidi kummalisi vasteid. Sama kehtib ka…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
4.12.2017   Kasulikud artiklid-nipid
Apple watch series 3 apple watch 3 mobipunkt watch watch series 2 watch sport iphone health siri music airpods

Apple Watch Series 3

Nüüd, kui esimene elevus on vaibunud ja inimesed uutelt iPhone’idelt mõtteid ka mujale saavad, tutvustame rõõmuga Apple’i kolmandat…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
16.09.2017   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud