Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Apple AirTag - Mis see on ja kuidas seda kasutada

Mobipunkt
16.06.2021   Toote tutvustused

Meil kõigil on see tunne tuttav, kui me peame midagi otsima. Olgu selleks autovõtmed enne tööle minekut või koduvõtmed enne kodust lahkumist. Kindlasti on see väga frustreeriv, kui me lihtsalt ei leia mida otsime, sest me ei mäleta, kuhu selle jätsime. Kui see tunne on Sulle tuttav, siis Apple AirTag on just selleks, et Sa ei peaks enam seda kogema. 


Mis on Apple AirTag


AirTagid on väikesed mündisuurused seadmed, mis on loodud erinevate esemete asukoha leidmiseks. AirTagi võib kinnitada alates võtmest ja rahakotist kuni jalgratta ja autoni välja ning see leiab üles kus see asub.  



Airtag väljastab Bluetoothi ​​allkirja, mille mööduvad iPhone'id suudavad tuvastada ja edastada ilma kummagi osapoole kohta mingit teavet avaldamata. Seejärel saate kasutada Apple'i rakendust ‘’Find My’’ iPhone'is, iPadis või Macis (või veebis aadressil iCloud.com), et näha, kus mõni Sinu AirTagidest asub.



Kuidas seadistada oma Apple AirTag


AirTagi sidumine iPhone'i või iPadiga on sama lihtne kui uue paari AirPodside ühendamine iPhone’ga.

1.  Võtke AirTag pakendist välja ja eemaldage kaitsev plastik. Kui plastiktükk eemaldatakse, mängib AirTag lühikese kellamängu.

2. Seejärel avage oma iPhone või iPad (14.5 iPad iOS/14.5 iPad OS või uuem versioon) ning asetage AirTag selle lähedale. Seade peaks AirTagi automaatselt tuvastama. Kui seadme ekraanile kuvab ette hüpikaken, siis vajuta „Ühenda”. Juhul kui ekraanile ei ilmu hüpikaken paari sekundi jooksul, siis lukustage oma seade, avage see uuesti ja viige AirTag külgnupule lähemale ning proovige veel kord.

3. Nüüd saate AirTagile määrata nime vastavalt sellele, mida kavatsete lisaseadmega jälgida. Jätkamiseks valige “Jätka”.

4. Hüpikaknas kuvatakse Apple ID-ga seotud e-posti aadress ja telefoninumber. Need seotakse AirTagiga selleks kui see kunagi kaduma läheb ja keegi proovib selle omanikku tuvastada. Puuduta „Jätka”, et AirTagi registreerimine lõpule viia.

5. AirTag on nüüd seadmega seotud ja lisatud ''Find My'' võrku. Uus teade selgitab lühidalt mitmeid võimalusi tarviku leidmiseks. Puudutage nuppu „Kuva rakenduses Find My.''

Rakenduses ''Find My'' näete reaalajas kaarti AirTagi asukohast (kui see asub iPhone'i, iPadi või Maci Bluetoothi ​​levialas). Lisaks saate märkida AirTagi kadunuks, nimetada üksuse ümber ja eemaldada Bluetooth-jälgija oma Apple ID-st ja Find My võrgust.




← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Mobipunkti esinduspood otsib uut müügituge!

Ootame oma meeskonda särasilmset müügituge, kes kiirgab positiivset energiat ja on avatud suhtleja!…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
8.08.2021   Toote tutvustused


Mobipunkti esinduspood otsib uut müügituge!

Ootame oma meeskonda särasilmset müügituge, kes kiirgab positiivset energiat ja on avatud suhtleja!…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
8.08.2021   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud