Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

7 parimat kingiideed Mobipunktist!

Mobipunkt
5.12.2022   Toote tutvustused

Kingitus kaaslasele

 

Kui soovid enda kaaslast üllatada, siis parim variant oleks talle kinkida uus iPhone mudel Mobipunktist. Sügisel välja tulnud iPhone 14 & 14 Plus on väga võimekad ja taskukohased variandid. iPhone 14 on tavasuuruses ekraaniga (6.1”) ning 14 Plus on Apple poolt midagi uut, tegu on baasmudeliga, mille ekraan on suurem (6.7”). Lisaks on täiustatud nii aku vastupidavust kui ka kaamera kvaliteeti. iPhone 14 alates 999€ & iPhone 14 Plus alates 1129€. Lisaks on võimalik 05.12-24.12 soetada kõiki Apple seadmeid 0% intressiga 12.kuuks! 

Teine variant kaaslase üllatamiseks, oleks kinkida talle Apple Watch. Samuti sügisel välja tulnud Series 8 kella on väga mugav kasutada ning sobib väga hästi sportliku elustiiliga inimesele, et treeningprotsessil silma peal hoida. Apple Watch ühildub telefoniga ning kõik teavitused tulevad ka kellale. Nii pole tarvis koguaeg telefoni otsida ning kiireid ja olulisi teavitusi on lihtsam märgata. Samuti on Mobipunktis saadaval Watch SE Demo mudel hinnaga 225€.

 

Kingitus lapsele/noorele

 

Mobipunktis on jõuluajal saadaval palju DEMO seadmeid. Saadaval on näiteks iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro ja 13 Pro Max mudelid. DEMO seade tähendab seda, et telefon on avatud karbiga kuid pole reaalselt kellegi poolt kasutatud.  Kuna seadmed on avatud karbis siis on ka nende hind soodsam. DEMO on sama hea kui uus!

 

Jõulukingituseks sobib suurepäraselt ka MacBook Pro 13" M2. MacBook on väga võimas seade, mis kestab ilma probleemideta aastaid ning on noorele heaks kaaslaseks koolitööde või tööülesannete täitmisel. Hind alates 1539€

Noorte elus on tihtipeale tähtsal kohal muusika. Uued Airpods Pro 2 kõrvaklapid on selleks ideaalsed. Mürasummutus funktsioon on klappide üks suurimad müügiartikleid. Mürasummutus lubab segamatult lemmikmuusika saatel koolitöid, tööd või trenni teha. Hind alates 299€. 

Kui kõrvaklapid on juba olemas, siis soovitame ka Homepod Mini kõlarit, et muusikasüsteem kodus uuele tasemele viia. Hind 149€

Airtag- väike vidin, mis võimaldab lihtsalt enda asjadel silma peal hoida. Kui väiksed või suured asjad kipuvad kaduma või ununema, siis Airtag on lahendus! Airtagi saab lihtsalt näiteks võtmete või seljakoti külge panna ning kui esemed peaksid silmaulatusest väljas olema või kaduma, saab telefoni kaudu need lihtsalt üles leida. Tutvu valikuga! 

Kink vanavanematele

 

Praegusel ajal on vanavanemad palju kaasaegsemad ning seda ka nutiseadmete vallas. Vanavanematele soovitaksime sellel aastal kinkida näiteks iPad'i. Nutitelefone on küll suuremate ekraanidega, kuid siiski internetis sirvida ja uudiseid lugeda on suuremalt ekraanilt palju mugavam. Meie tootevalikust leiab iPad-e igas võimalikus hinnaklassis nii uusi kui ka kasutatuid. Hetkel leiab meie tootevalikust samuti Demo iPad 10.2" (2021) hinnaga 375€, mis on oma hinna ning võimuse poolest väga hea seade. Kui aga vanavanem vajab hoopis uut telefoni, soovitame vanemale inimesele meie iPhone SE(2022). Seade on sisult võimas ning suuruselt kompaktne.




 

 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Milline iPad On Sinu Jaoks Parim?


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
13.10.2022   Toote tutvustused


Apple Event 2022 - Uus iPhone, Apple Watch & AirPods Pro


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
8.09.2022   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud