Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Apple 2020 - Uus iPhone SE, MacBook Air ja iPad Pro

Mobipunkt
21.04.2020   Toote tutvustused

Apple on lähiajal välja andnud kolm uut toodet milleks on teise põlvkonna iPhone SE, 2020. aasta MacBook Air ning iPad Pro. Kõik uued seadmed toovad võrreldes oma eelkäijatega kaasa mitmeid kasutajasõbralikke uuendusi ja parandusi. Oma uues blogis räägime lähemalt uutest mudelitest, nende erinevustest oma eelkäijatest ning aitame seejuures lugejal jõuda selgusele, kas uus seade tasuks ennast ära. 

iPhone SE (2ndGeneration)

Kui Teil on vanem iPhone ning Te eelistate selle välimusega telefoni, kuid paraku seade hakkab otsad andma, siis uus SE on just Teile mõeldud! Uus iPhone SE ühendab endas uuemate ning vanemate mudelite omadusi. Välimuselt sarnane iPhone 8'le, kuid võimeline palju enamaks! Sisaldab endas A13 Bionic kiipi, mis annab mudelile sarnase võimsuse nagu iPhone 11 Pro Maxil. Vana mudeliga wifit kasutades või äppe alla laadides võib telefoni madal laadimiskiirus osutuda üsna tüütuks. Uue mudeliga see puudub ning kindlasti säästab mitmekordselt kiirem laadimiskiirus kasutaja närve.

Üks ihaldatumaid iPhone SE  uuendusi on selle võimas kaamera. Kasutajal on võimalik teha kvaliteetseid 4k videosi ning suurepärasel tasemel pilte portrait mode'ga. See on suur edasisamm vanemate põlvkondade seadmetest ning iga pilt oleks nagu fotokaameraga tehtud! Paljud kindlasti rõõmustavad ka selle uuenduse üle, et teise põlvkonna iPhone SE sisaldab endas võimalust kasutada mitu erinevat telefoninumbrit tänu dual-simi omadusele, mis on samuti omane uuematele mudelitele. See tähendab, et ei ole vaja eraldi kaasas kanda näiteks töö- ja vabaaja telefoni, vaid samaaegselt saab kasutada kahte SIM kaarti. Lisaks nendele uuendustele kaasneb teise põlvkonna iPhone SE’ga Retina HD display, veekindlus pritsmetele ning vedelikele, kaua kestev aku ja palju muud! Tasub mainida, et kõike seda saab kasutaja kogeda väga sõbraliku ja soodsa hinnaga. Saadaval Black, Red ja White värvides ning 64GB, 128GB ja 256GB mahuga. Uuri lisaks ja eeltelli SIIT!



MacBook Air 2020

MacBook Air tagasi ja veelgi võimsam tänu jõulisemale protsessorile. Nüüd suurema mahuga MacBook Air on detailsema ja reaalsema ekraanipildiga ning stabiilsema ja tundlikuma Magic Keyboard klaviatuuriga, tagades mugavat kasutamist! Suur ja positiivne uuendus on omadus seadme valmistamisel. Juba aastaid on Mobipunkt aidanud kaasa keskkonnasäästlikule tarbimisele, edendades kasutatud seadmete ostu, müüki ja vahetamist. Uus MacBook Air täidab samuti seda eesmärki ning sobib suurepäraselt keskkonnasäästlikele kasutajatele. Selle ikooniline korpus on valmistatud 100% ulatuses ümbertöödeldud alumiiniumist vähendades CO2 heitgaaside tootmist kuni 47% ja tehes sellest siini kõige keskkonnasõbralikuma Mac'i! Mainida tasub kindlasti, et kõik need ja paljud muud uuendused kaasnevad koos üle saja eurose hinnaalandusega võrreldes eelnevate mudelite hindadega!  Saadaval gray, space gray ja gold toonides mahuga 256GB ja 512GB. Uuri lisaks ja eeltelli SIIT!



iPad Pro 2020 11’’ ja 12.9’'

Uus iPad Pro on kõikide tahvelarvutite absoluutne tipp. Kiirem kui enamik PC-arvuteid sobib see suurepäraselt mängude mängimiseks, meelelahutuseks või muudeks tegevusteks. Kuigi oma 2018. aasta mudeli ekraani graafikast uus iPad Pro ei erine, kaasneb sellega siiski palju parem kaamerasüsteem, millega saab teha kvaliteetseid 4k videosi, fotoportreesi jms. Uus kaamerasüsteem pakub kindlasti kasutajale meelelahutuslikku kasutamist olgu selleks, sõprade ja hetkede jäädvustamine läbi fotokaamera või facetime.

64GB algmahu asemel on selleks nüüd 128GB. Arvestades uuendusi tasub mainida, et olenevalt mahust, on uue iPad Pro hinnad võrreldavalt paremad kui 2018. aasta mudelil! Lisana on nüüd võimalik saada uus Magic keyboard koos sisseehitatud trackpadiga, mis teevad kasutamise veelgi mugavamaks. Uus iPad Pro on saadaval Suuruses 11'' ja 12.9’’ ning Silver ja Space Gray toonis mahuga 128GB, 256GB, 512GB ja 1TB. Uuri lisaks ja eeltelli SIIT!
 



Soovime kindlasti lugejale meelde tuletada, soovi korral on võimalik vana seade tuua Mobipunkti, et uus seade saada sedavõrd soodsama hinnaga! Samuti meenutame lugejale, et seadme soetamiseks ei ole vaja ilmtingimata tulla kohale Mobipunkti esinduspoodi. Kõik ostud, parandused ja vahetused on võimalik teha kontaktivabalt läbi posti- ja kullerteenuste. Loe lisaks SIIT!

Soovime lugejale kõike paremat ning kui on seoses uute mudelitega on täiendavaid küsimusi, oleme oma Teie jaoks olemas iga Apple’iga seonduva küsimusega!



← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Kodus olemine - Apple muudab kogemuse paremaks!


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
18.03.2020   Toote tutvustused


Kodus olemine - Apple muudab kogemuse paremaks!


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
18.03.2020   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud