Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Miks Valida Mobipunkt iPhone'i, MacBooki või iPadi Remondiks?

Mobipunkt
13.01.2024   Toote tutvustused

Tehnoloogia arenguga kaasnevad sageli ka uuendused, mis panevad meid ihkama uusimaid seadmeid. Kuid kas olete kunagi mõelnud, et teie vana iPhone, MacBook või iPad võib veel täiesti töökorras olla, kui sellele pöörata veidi tähelepanu? Mobipunkt pakub professionaalset remonditeenust, mis aitab teil oma väärtuslikku seadet elule äratada ning säästa raha ja keskkonda.♻️

Miks valida remont uue seadme asemel?

 

💰Rahaline sääst: Uus iPhone või MacBook võib olla kallis investeering. Mõnikord piisab aga vanema seadme remondist, et see jälle täielikult funktsioneeriks. Mobipunkt pakub taskukohaseid remonditeenuseid, mis aitavad teil säästa raha ilma kompromisse tegemata.

🌱Keskkonnasõbralik valik: Elektroonikajäätmed on suur probleem, mis mõjutab meie planeeti. Vanemate seadmete remont aitab vähendada elektroonikajäätmete hulka, kuna see pikendab seadme eluiga. Mõeldes keskkonnale, aitame kaasa sellele, et elektroonikaseadmete elutsükkel oleks jätkusuutlikum.

✅Andmete säilimine: Vanem seade võib sisaldada teie jaoks olulisi andmeid, mis võivad uue seadme soetamisel kaotsi minna. Remonditeenus võimaldab teil säilitada oma isiklikud andmed, fotosid ja muud olulist teavet, mis on teie jaoks oluline.

💡Garantii: Vahetatud varuosale anname 1 aasta garantiid! Kui Teie Apple seadmega esineb probleeme siis pöörduge Mobipunkti ning leiame probleemile koos lahenduse. 

⏳Aega ei pea broneerima: Mobipunkt töötab 7 päeva nädalas ning seadme remonti toomiseks võite meie esindusse tulla endale sobival ajal ning aega ei pea broneerima. Lisaks on võimalik seade saata pakiautomaati, info selle kohta leiad siit.

Mida Mobipunkt pakub?

 

1. Aku vahetus:

Vananev aku võib olla teie seadme jõudluse pidurdaja. Mobipunkt pakub aku vahetust, mis suurendab teie seadme kasutusaega märkimisväärselt.

2. Tolmupuhastus MacBookile:

Tolm ja mustus kogunevad aja jooksul seadme sisemusse, mõjutades selle jõudlust. Mobipunkt teostab põhjaliku tolmupuhastuse, tagades seadme sujuva toimimise.

3. Tagaklaasi vahetus:

Kahjustatud tagaklaas ei pruugi mitte ainult rikkuda seadme visuaalset väljanägemist, vaid võib ka mõjutada selle vastupidavust. Mobipunkt pakub tagaklaasi vahetust, et teie seade näeks välja nagu uus.

4. Kuulari/kõlari puhastus ja vahetus:

Kui heli hakkab moonutuma või on vaigistatud, võib see olla märk kuulari või kõlari probleemist. Mobipunkt pakub puhastus- ja vahetusteenust, et tagada selge ja kvaliteetne heli.

5. Ekraani vahetus:

Mõrad või kriimud ekraanil võivad olla mitte ainult esteetilised probleemid, vaid võivad ka mõjutada seadme kasutamist. Mobipunkt pakub kiiret lahendust sellele probleemile. 

6. Kaamera klaasi vahetus: 

Kui teie seadme kaamera klaas on kriimustatud või kahjustatud, võib see mõjutada pildi kvaliteeti. Mobipunkt pakub kaamera klaasi vahetust, et tagada selge ja terav pildikvaliteet.

7. Vedelikukahjustuse eemaldamine:

Äpardused juhtuvad ja kui teie seade on kokku puutunud vedelikuga, võib see põhjustada mitmeid probleeme. Mobipunkt pakub professionaalset vedelikukahjustuse eemaldamise teenust, et taastada seadme täielik funktsionaalsus.

Remondi hinnakirja leiad siit. Ei leidnud mida otsisid? Võta meiega ühendust.

Mobipunkt pakub mitmekülgset remonditeenust, mis hõlmab kõike alates aku vahetusest kuni ekraani remondini. Valides remondi uue seadme asemel, säästate raha, hoiate keskkonda ning säilitate olulised andmed. Andke meile võimalus tuua teie vana seade taas ellu ja avastage, kuidas see võib teile veel kaua kasulik olla. ✨

✨Külastage meid ja laske oma seadmel särada nagu uus - Mobipunktis hoolitseme teie seadme eest!💚

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



5 Kingiideed Lapsele Mobipunktist!

5 Kingiideed Lapsele Mobipunktist…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
15.12.2023   Toote tutvustused


5 Kingiideed Lapsele Mobipunktist!

5 Kingiideed Lapsele Mobipunktist…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
15.12.2023   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud