Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Parimad Apple Seadmed Algavaks Kooliaastaks!

Mobipunkt
15.08.2022   Toote tutvustused

Mobipunkti tootevalikust leiab kõiki kasutatud ning uusi Apple mudeleid, selles postituses toome välja parimad Apple seadmed algavaks kooliaastaks.

1. iPhone SE (2020) & iPhone SE (2022)

Seade sobib ideaalselt lapsele, kes on alustamas kooliteed. Seadme hind ning kvaliteet on suurepäraselt paigas. Kuna tegu on hiljutiste mudelitega on seadmed on piisavalt võimsad, et mängida kõiki mänge ning olla suhtluses oma sõprade ja vanematega. Lisaks on seade oma mõõdult lapsele väga sobilik. Tutvu valikuga lähemalt siin. 

2. iPad 10.2”(2021)

Soodne, kuid võimas! Tegemist on iPadiga, millega on võimalik kõik oma igapäevased kooli-ja kodutööd tehtud saada ning rohkemgi veel. iPadiga on võimalik kasutada Apple Pencil-it, millega lihtsalt ning mugavalt märkmeid teha. Loomulikult saab iPad-i kasutada ka meelelahutuseks, näiteks mängude mängimiseks või filmi vaatamiseks. Tutvu valikuga lähemalt siin.

4. Apple Watch Series SE & Watch Series 7

Sügis on tavaliselt aeg, kus inimesed lähevad taas tagasi trennilainele. Selleks puhuks on Apple Watch suurepärane seade, et jälgida oma liikuvust. Oleme ka varasemalt siin rääkinud, millised on Series 7 ja Watch SE omadused ning millise kella peaks valima.

5. AirPods

Soovid oma kooli või koju minekut lõbusamaks muuta? Selleks on ideaalne soetada endale Apple juhtmevabad kõrvaklapid AirPod-sid. Klappidel on hea kauakestev aku ning väga hea kvaliteet, mis muudab muusika kuulamise kogemuse suurepäraseks ja mis kõige olulisem, MUGAVAMAKS. Tutvu valikuga lähemalt siin. 

6. AirTag

Üheks soodsaks, kuid väga praktiliseks kingiks lapsele on AirTag . Lapsed kipuvad tihti asju kaotama ning AirTag on selleks hea vidin, mida kinnitada võtmete või koti külge, et asjad lihtsamalt ülesse leida.

7. Kasutatud MacBook

Uus MacBook tundub liiga kallis investeering kuid kodutööd on vaja ära teha? Valides kasutatud MacBook-i on garanteeritud parem ostuhind, turvalisus ning tegemist on keskkonnasõbralikuma valikuga. Meie seadmed on läbinud põhjaliku kontrolli ning seadmetele tuleb kaasa 2 aastane garantii. Tutvu valikuga lähemalt siin. 

 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Soodusmüük - 5 Põhjust Miks Valida Kasutatud iPhone Mobipunktist?


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
17.05.2022   Toote tutvustused
Pakume lisaks uutele MacBookidele ka kasutatud MacBook arvuteid.

Eelised Valides Kasutatud MacBook


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
26.01.2022   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud