Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

4 Kingiideed Kaaslasele Mobipunktist

Mobipunkt
5.12.2023   Toote tutvustused
4 Kingiideed Kaaslasele Mobipunktist

Jõuluaeg on käes ja kingituste ostmise hooaeg on täies hoos. Kui sinu kaaslane on suur Apple'i fänn, siis on sul suurepärane võimalus üllatada teda midagi erilisega, mis toob naeratuse tema näole. Siin on mõned ideed, milliseid Apple'i tooteid kinkida jõuludeks kaaslasele.

iPhone 15 ja iPhone 15 Pro

Kui soovid teha tõeliselt luksusliku kingituse, siis uusim iPhone on alati hea valik. iPhone 15 ja iPhone 15  Pro pakuvad võimsat jõudlust, tipptasemel kaamerat ja silmapaistvat ekraani. See on täiuslik kingitus neile, kes armastavad olla sammu võrra teistest ees. Valiku uusi ja kasutatud iPhone leiad siit. iPhone 15 hind on al.979€ & iPhone 15 Pro hind on al. 1239€

Airpods Pro 2

Kui su kaaslane armastab muusikat või on lihtsalt tehnoloogia fänn, siis AirPods Pro 2 on suurepärane kingiidee. Need kõrvaklapid pakuvad tipptasemel helikvaliteeti, müra summutamist ja mugavat kasutuskogemust. Olgu see siis jõusaalis või lihtsalt igapäevaste toimetuste juures, AirPods Pro 2 teevad iga hetke eriliseks. AirPods Pro 2 - 279€

Apple Watch Series 9

Kui sinu kaaslane on aktiivne inimene või huvitatud tervisest, siis Apple Watch Series 9 on väga hea valik. See nutikell pakub mitmeid tervise jälgimise funktsioone, nagu südame löögisageduse jälgimine ja une analüüs. Lisaks sellele on sellel stiilne disain, mis sobib nii spordirõivastega kui ka pidulikuma riietusega. Valiku uusi ja kasutatud Apple Watch’e leiad siit.

iPad Air 10.9" (2022)

iPad Air on suurepärane kingitus neile, kes armastavad loomingulist tööd või naudivad lihtsalt mugavat meelelahutust. Uusim iPad Air pakub võimsat jõudlust, suurepärast ekraani ja toetust Apple Pencil-ile, mis teeb sellest ideaalse kaaslase kunstnikele ja loomeinimestele. Valiku uusi ja kasutatud iPad-e leiad siit.

Ükskõik millist kingitust sa ka ei valiks, jäta meelde, et kõige tähtsam on mõte ja hoolivus, mis kingituse taga on. Jõulud on aeg jagada armastust ja rõõmu ning Apple'i tooted võivad muuta selle hetke eriti meeldejäävaks. Mobipunkt soovib Teile imelist jõuluaega!

 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Uued Hirmutavalt Kiired Apple Tooted


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
31.10.2023   Toote tutvustused


Apple Event 2023 - Uued iPhone 15 Mudelid & Watchid


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
13.09.2023   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud