Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Sõbrakuu Üllatused Mobipunktis

Mobipunkt
6.02.2024   Toote tutvustused

Kas olete valmis sõbrakuuks millekski eriliseks? Siin on suurepärane uudis kõigile, kes ootavad värsket Apple'i tehnoloogiat oma ellu. Mobipunktis on käimas erakordne sooduspakkumine!

Me kõik teame, et Apple'i tooted on tuntud oma kvaliteedi, innovatsiooni ja stiili poolest ning neid ihaldavad miljonid üle maailma. Olgu see siis uus iPhone, MacBook või mõni muu Apple'i seade, Mobipunkt on koht, kus teie unistused saavad teoks.

Sellel sõbrakuul leiad uue kaaslase just Mobipunktist! 💗Kõik pakkumised leiad siit.

Uued iPhone mudelid

Kui olete oodanud õiget hetke uuendada oma telefoni, siis see on see hetk! Mobipunktis saate osta uusimaid iPhone mudeleid eriti soodsate hindadega. iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max mudelid on võimsad, kerged ja sobivad suurepäraselt kaaslasele või endale kingituseks. Kogu valiku leiad siit, hinnad alates 899€.

💗💓Mobipunktis on käimas UUE IPHONE LOOS! Tingimused leiad meie Instagramist @mobipunkt 🍏💗 Loosimine toimub 14.02.2023.💓 Loosis osalema!💓

Uued MacBook-id

Kas teil on vaja võimsat ja usaldusväärset sülearvutit? Vaadake meie valikut MacBook arvuteid, mis on saadaval erakordselt hea hinnaga. Nüüd on õige aeg oma tööruumi uuendada! Macbook Air 13.6" seade on Sulle sobilik kui otsid kerget kuid võimast arvutit. Hind al. 1249€. MacBook Air 15.3" on super variant kui otsid suurema ekraaniga kuid samas ka kerget seadet, hind al. 1549€.

Uued iPad-id

Kas soovite oma loovust täiustada või otsite võimalust muuta oma töö lihtsamaks ja efektiivsemaks? Vaadake läbi meie iPadide valik, et leida sobiv seade just teie vajadustele. iPad 10.9" hind al. 549€ on selleks suurepärane vahend. Kui otsid kompaktsemat seadet siis sobiks hästi iPad mini (2021) hind al. 599€.

Uued Apple Watch mudelid

Vii enda treeningud ja elustiil uuele tasemele kasutades Apple Watchi abil! Kellaga saad hõlpsalt jälgida enda treeninguid ja igapäevast aktiivsust. Apple Watch Series 9 on kõige uuem mudel ning aitab sul aktiivsust kasvatada. Apple Watch Series 9 hind al. 399€

Uued Airpods mudelid 

Airpodsid võimaldavad muusikat kuulata tippkvaliteediga, kus iganes oled. Naudi enda lemmikuid laule, podcaste, videoid ja muud! Airpods Pro 2 kõrvaklapid summutavad müra ning aitavad sul mürarikkas keskkonnas keskenduda olulisele. Hind al. 249€.

Mobipunkt mõistab, kui oluline on teie jaoks tehnoloogia ja seetõttu tahame teha selle kättesaadavaks kõigile. Meie sõbrakuu sooduspakkumine annab teile võimaluse omada parimat Apple'i tehnoloogiat taskukohase hinnaga.

Kui soovite saada osa sellest suurepärasest pakkumisest, tulge külastage meid Mobipunktis ja laske meil aidata teil leida just see õige Apple'i seade, mis muudab teie elu veelgi mugavamaks ja nauditavamaks!

PS. Kõik kes ostavad sõbrapäeval (14.02) uue või kasutatud iPhone, saavad kaitseklaasi meie poolt TASUTA. 💓Too enda vana seade Mobipunkti ning saad uue veel sõbralikuma hinnaga!  ♻️

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Kasutusrent Ettevõtetele Mobipunktist


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
24.01.2024   Toote tutvustused


Miks Valida Mobipunkt iPhone'i, MacBooki või iPadi Remondiks?


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
13.01.2024   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud