Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Uus iPad Air & iPad Pro (2024)- Tehnoloogia Tipptase Kohtub Elegantse Kujundusega

Mobipunkt
7.05.2024   Toote tutvustused

Apple tutvustas uusi iPad mudeleid! Valikusse lisandusid kahes erinevas suuruses iPad Air ja iPad Pro mudelid, mis on võimsamad kui kunagi varem. Viimati tutvustas Apple uusi iPad-e 2022. aastal. Sellel aastal on iPad-id kiiremad ja efektiivsemad kui eelkäijad. 

iPad Air 11" ja 13" 2024

iPad Air tuleb sellel aastal kahes suuruses, 11” ja 13”. Varasemalt olid iPad Air mudelid vaid 10.9” ekraanidega. Uues Air mudelis on sees M2 kiip ning valida saab nelja erineva mälumahu vahel: 128GB, 256GB, 512GB ja 1TB. iPad Air kaamera on nüüd seadme horisontaalsel küljel, et iPad toimiks näiteks videokõnesid tehes nagu arvuti. iPad-iga saab kasutada Apple Pencil Pro-d, millel on nüüd hover funktsioon, mis varasemalt oli vaid Pro mudelitel. iPad Air tuleb neljas erinevas värvitoonis: Blue, Purple, Starlight ja Space Gray. iPad Air sobib hästi kasutajatele, kes soovivad seadme näol saada võimsat kasutuskogemust, kuid ei vaja kõiki profikasutajale suunatud funktsioone.

iPad Air 11” 2024 hinnad algavad 739 eurost ja iPad Air 13” hinnad algavad 989 eurost.

iPad Pro 11" ja 13" 2024

iPad Pro tuleb samuti kahes suuruses 11” ja 13”, varasemalt oli valikus 11” ja 12.9” mudelid. Uued iPad Pro mudelid kasutavad M4 kiipi, mida pole hetkel veel üheski teises Apple seadmes. Pro mudelil saab valida nelja erineva mälu vahel: 256GB, 512GB, 1TB ja 2TB. iPad Pro mudelil on sama kaamera asetus, mis uuel iPad Air-il. Uus iPad Pro mudel on kõige õhem Apple toode, kõigest 5,1mm ning seadme ekraan on uskumatult dünaamiline ja kvaliteetne. iPad Pro-l on ka uuendatud kaamera ning kaamerale on lisatud ka välk, mida varem pole iPad-idel olnud. Lisaks on iPad Pro juurde võimalik osta uuendatud taaskasutatud alumiiniumist klaviatuur ning Apple Pencil Pro. 1TB ja 2TB iPad Pro-del on lisaks tavaversioonile olemas ka Nano-Texture ekraanivõimalus, mis tähendab, et seadme ekraan on vastupidavam ja veelgi kvaliteetsem. iPad Pro on võimalik soetada kahes erinevas värvitoonis: Silver ja Space Black. iPad Pro on ideaalne kasutajale, kes vajab maksimaalselt võimekust, kiirust ja efektiivsust.

iPad Pro 11” 2024 hinnad algavad 1239 eurost ja iPad Pro 13” hinnad algavad 1589 eurost.

Mõlemad iPad-i mudelid on väga võimekad ning muudavad näiteks tehisintellekti kasutamise väga lihtsaks ja kiireks. Üllatusena tuli kindlasti see, et Apple tutvustas uut M4 kiipi just iPad mudelis, mitte MacBook-is nagu tavaliselt on kombeks olnud. 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



DEMO Seadmed: Uusim Tehnoloogia Taskukohase Hinnaga


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
15.04.2024   Toote tutvustused


Miks valida kasutatud telefon uue asemel?


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
1.03.2024   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud