Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Tagaklaasi vahetus Mobipunktis

Mobipunkt
29.07.2020   Toote tutvustused

Kogemus näitab, et on kahte tüüpi iPhone omanikke, kes kasutavad katteid. Esimene ostab ümbrise koos uue seadmega, et seade oleks kaitstud. Teine aga siis, kui on vaja varjata katki läinud tagaklaasi. 

Kumbki käitumine ei ole vale. Üks kaitseb oma seadet selleks, et selle väärtus säiliks, kuni tekib tahtmine vahetada vana seade uue vastu. Teine jällegi ei soovinud varjata Apple’i peent ja kaunist disaini.

Korpuse ja tagaklaasi vahetus

Paljud kliendid ei ole kahjuks kursis seadme või korpuse vahetuse hinnaga. Nii mõnigi klient, kes korpuse või seadme vahetuse hinda uuris, vastas et vajab aega mõtlemiseks või otsustas remonti või vahetust mitte teostada. Seetõttu võtsime kasutusele meetmed ja tehnoloogia tagaklaasi vahetuseks viies teenuse märgatavalt odavamaks ja säilitades tipptasemel kvaliteedi.

iPhone

Korpuse vahetuse hind

Tagaklaasi vahetuse hind

iPhone 8

225€

100€

iPhone X

255€

120€

iPhone XR

225€

120€

iPhone XS

265€

120€

iPhone XS Max

275€

130€




Miks teostada tagaklaasi vahetus Mobipunktis?


Selle asemel, et vahetada ära terve korpus või hoopiski osta uus telefon, eemaldame Eestis ainulaadse lasertehnoloogiaga korpuse küljest katkise klaasi, puhastame korpuse täielikult ning asetame sinna uue klaasi. Kõlab nagu lihtne protsess, kuid tegelikult nõuab see väga palju täpsust ja detailsust. 

Üks asi on vajaliku tehnoloogia olemasolu, teine on oskus seda kasutada. Mobipunktis töötavad kogenenud ja kvalifitseeritud vanemtehnikud ning ainult nemad teostavad tagaklaasi vahetusi. Tagaklaasi paigaldamisel on väga lihtne teha pisikesi kuid määravaid vigu, seetõttu peab seda teostama keegi, kes tagab kvaliteetse tööga kliendi rahulolu. 

Lisaks sellele annab Mobipunkt igale vahetatud varuosale aastase garantii.



Tasuline seadme vahetus

Seadmete kahjustuse puhul on võimalus teha tasuline seadmevahetus. Kui seade ei kuulu garantii alla, siis vana/katkine seade vahetatakse samasuguse, kuid kasutamata seadme vastu välja. See on väga mõistlik lahendus kui seade on pea täielikult kasutuskõlbmatu või paranduskulu ületab seadme vahetuse kulu. Paraku ametlikes esindustes pakutakse seda teenust ka juhul kui tegemist on katkise tagaklaasiga. Meie leiame, et antud teenus sel juhul on küllaltki kallis ning seadme pidev väljavahetamine väikeste vigade puhul ei ole samuti keskkonnasäästlikus perspektiivis hea otsus.

iPhone

Seadme vahetuse hind

Tagaklaasi vahetuse hind

iPhone 11

519€

130€

iPhone 11 Pro

699€

140€

iPhone 11 Pro Max

735€

150€



Too vana seade trade-in’i Mobipunkti!


Tänu sellele uuendusele pakume katkise tagaklaasiga seadme tagasiostu puhul paremat hinda, kuna telefoni tagaklaasi korda tegemise kulu on palju väiksem võrreldes korpuse vahetusega. Vaatamata katkisele tagaklaasile, too oma seade Mobipunkti ja saad uue vana võrra soodsamalt!

Mobipunktis leiame alati lahenduse.

Mobipunkti üks väärtuseid on, et igale murele on alati olemas lahendus. Meie ettevõte pingutab ning otsib järjepidevalt võimalusi, kuidas teha nii, et need lahendused oleksid klientidele nii kvaliteetsed kui ka taskukohased. Kõigi murede puhul, olgu selleks katkine tagaklaas või midagi muud, too seade Mobipunkti remonti ja leiame sellele lahenduse!


 



← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Mobipunkti 5. sünnipäev - Meie viieaastane teekond


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
4.06.2020   Toote tutvustused


Mobipunkti 5. sünnipäev - Meie viieaastane teekond


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
4.06.2020   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud