Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

HomePod Mini - Sinu ustav abiline

Mobipunkt
28.07.2021   Toote tutvustused

Apple on pidevalt andnud välja uuendusi, integratsioone ja lisatarvikuid selleks, et veelgi rohkem täiustada seadmete kasutajakogemust. Kahtlemata teeb seda HomePod Mini, mis lisaks suurepärase helikvaliteediga kõlarile on samuti ustav ja väärt abiline. 

Mis on HomePod Mini?

HomePod Mini on ümmargune kõlar, mis väljastab heli 360-kraadise levina. 

Kasutaja saab omavahel ühendada Siri ja HomePod Mini ning jagada HomePodile käsklusi läbi mille saab kohandada muusikat, küsida informatsiooni viimaste uudiste, ilma, liikluse, meeldetuletuste, kalendri kohtumiste jms kohta. 

See funktsioon teeb HomePod Minist midagi enamat kui lihtsalt kõlari ja muudab seadme tõeliseks abiliseks, mille eesmärk on muuta Sinu päev mugavamaks ja lihtsamaks. 




HomePod Mini ja InterCom

HomePod mini toetab AirPlay 2 mitme-toalisi võimalusi, nii et saate oma maja täita mitme kõlariga. Kui kaks HomePodi Mini on kummagi lähedal, moodustavad nad automaatselt stereopaari.

Uues Intercom funktsioonis saate saata intercomi sõnumi ühelt HomePodilt teisele - hoolimata sellest, kas nad asuvad erinevates tubades - ja nende hääl mängib määratud HomePodis automaatselt.


Lisafunktsioonid

  • HomePod mini saab ühendada oma nutikoduga nii, et kasutajad võivad paluda Siri’l käivitada kohvimasin, sulgeda kardinad ja palju muud.
  • Siri saab seadistada unetaimeri, nii et Homepod Minist tulenevad helid lakkavad automaatselt mängimast näiteks poole tunni pärast.
  • Funktsioon ‘’Find My’’ aitab leida kadunud iPhone'i, iPadi või Apple Watchi, esitades selle leidmiseks heli.
  • Mini veebi otsingu tulemused saab saata otse iPhone'i.

Homepod Mini Eksklusiivselt Mobipunktis


Kui Sa usud, et Apple’i seadmed on parimad, mis on turul saadaval ning otsid pidevalt võimalusi kuidas veelgi täiustada oma kasutaja kogemust, siis HomePod Mini on just Sulle mõeldud. 

Kõlar on saadaval Eestis vaid eksklusiivselt Mobipunktis hinnaga 149€ white ja space gray toonis ning oma kogemuse põhjal võime julgelt öelda, et kõlar on väärt igat senti. Oma klientidel soovitame alati võtta kaks HomePod Mini, sest kõlareid saab omavahel ühendada andes Sinu kodule täiusliku kõlarisüsteemi.



← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Mobipunkti esinduspood otsib uut müügiesindajat!

Ootame oma meeskonda särasilmset müügiesindajat, kes kiirgab positiivset energiat ja on avatud suhtleja!…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
5.07.2021   Varia


Mobipunkti esinduspood otsib uut müügiesindajat!

Ootame oma meeskonda särasilmset müügiesindajat, kes kiirgab positiivset energiat ja on avatud suhtleja!…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
5.07.2021   Varia
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud