Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Mida Uut Ja Põnevat Pakub IOS17?

Mobipunkt
16.10.2023   Toote tutvustused

iOS 17 on uusim iOS-i versioon, mis on loodud töötama iPhone'il. iOS 17 uuendust esitleti juunis ja see on saadaval iPhone XR/XS ja uuemates mudelites. Uus versioon toob kaasa mitmeid uusi funktsioone ja täiendusi. Oleme uut operatsioonisüsteemi katsetanud ning toome Teieni kõige kasulikumad uuendused.

StandBy funktsioon

Kui telefon laadimise ajal horisontaali keerata siis on võimalik näha olulist teavet distantsilt. Funktsioon võimaldab muuta iPhone näiteks äratuskellaks, kuvada ekraanil fotosid, juhtida muusikat jms. Muudatus on eriti kasulik kui omate näiteks laadimisdokki, kuhu saate telefoni laadima panna.

Kontakti jagamine ja endale omane kontaktipilt

IOS 17-ga on lihtsam kui kunagi varem jagada kellelegi enda numbrit ja e-maili. Selleks tuleb lihtsalt kaks uuendatud tarkvaraga telefoni kokku panna ning mõlema inimese telefoni tuleb teise inimese kontakt. Sisuliselt on tegu Airdrop funktsiooniga, aga lisa nupuvajutusi ei ole. Sama kehtib ka näiteks piltide või videote Airdroppimisel. Uue IOS versiooniga on võimalik luua endale omane kontaktipilt, näiteks kasutada endast pilti või muuta pilt endast kleepsuks.

Facetime videosõnumid

Helistab sõbrale Facetime-s aga ta ei vasta? Uue IOS 17-ga on võimalik sõbrale Facetime video- või audiosõnum jätta. Lisaks sellele on võimalik videokõne ajal sõbrale reaktsioone saata, mis kuvatakse vastaspoole ekraanil. Selleks, et reaktsioone saata tuleb lihtsalt näiteks pöial üles tõsta.

Airtag-i jagamine ja Apple Maps

Uus IOS võimaldab kuni viiel inimesel korraga ühte Airtag-i jagada. Funktsioon on kasulik, et vajadusel saaksid mitu inimest korraga vajalikku eset või miks mitte ka kodulooma, üles leida, olles ise erinevates kohtades. Lisaks sellele on võimalik nüüd ilma internetiühenduseta kasutada Apple Maps-i, et vajalik sihtkoht halva leviga või levi puudumisel üles leida. Enne tuleks kindlasti vajalik asukoht alla laadida.

Uued funktsioonid Airpodside kasutajatele

Kui kasutad näiteks Airpods Pro 2 kõrvaklappe, siis nüüd on saadaval erinevad funktsioonid. Näiteks kui kuulad muusikat ning tahad juhuslikult samal ajal kellegagi rääkida, siis saavad kõrvaklapid läbi mikrofoni funktsiooni signaali ning heli klappides läheb kohe vaiksemaks. Lisaks sellele on tänu tarkvara uuendusele Airpodsidel adaptiivne helikontroll, see tähendab, et muusika volüüm klappides on keskkonna järgi kohandatud.

Kui sul veel ei ole IOS 17 alla laetud siis soovitame seda teha, et osa saada uutest kasulikest funktsioonidest.

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Apple Event 2023 - Uued iPhone 15 Mudelid & Watchid


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
13.09.2023   Toote tutvustused


Apple Event 2023 - Uued iPhone 15 Mudelid & Watchid


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
13.09.2023   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud