Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Miks on iCloud hea ja miks peaks seda kasutama?

Mobipunkt
7.06.2017   Kasulikud artiklid-nipid
iCloud Apple iPhone varastatud mobipunkt andmed MacBook iPad kadunud find my iphone

iCloud on igati suur abimees, mis hoiab kõiki sinu valitud asju pilves ning muudab nendele andmetele ligipääsu võimalikuks igalt poolt. Logi ainult iCloud'i lehel sisse (www.icloud.com) ning saad kohe kõik soovitu kätte. Apple poolt pakutav 5GB mahtu aitab talletada üsna suures koguses väga tähtsaid andmeid.

iCloud uuendab kõiki aktiveeritud asju automaatselt, mis lihtsustab oma andmete hoidmist korraga arvutis, iPadis ja telefonis. Uuendades ühes seadmes oma kontaktiloetelu või kirjutades uue Notesi, ilmub see ka teistesse seadmetesse nagu võluväel.

Mis on iCloud'i parimad võimalused?
1) Kõige tähtsam ja vajalikum võimalus iCloudis on kindlasti Find My iPhone rakendus. See võimaldab määrata seadme asukohta, kui see on sisse lülitatud ning internetis.
2) Võimalik on üle interneti panna oma seade (iPhone/iPad/MacBook/Watch) helisema (näiteks kui see on kodus lootusetult kadunud)
3) Panna seade Lost mode'i, mis võimaldab telefoni ekraanile kirjutada oma soovitud tekst ning telefoninumber, kuhu telefoni leidnud inimene helistada saab. Lost mode'st saab lahti ainult siis, kui sinna logitakse sisse telefoni Passcode-ga.
4) Kustuta kogu oma telefoni sisu, kui on põhjust arvata, et telefoni ei saa enam tagasi ning selles on isiklikud asjad, mida teised näha ei tohi.

iCloud Apple iPhone varastatud mobipunkt andmed MacBook iPad kadunud Find my iphone
Telefon ununes maha, kuid vaja perearsti numbrit?
Oleme oma klientidele soovitanud, et kindlasti tasub sünkroniseerida oma kontaktid (Contacts), kalender (Calendars), meeldetuletused (Reminders), Safari ja märkmed (Notes). Loomulikult ka selline App nagu Rahakott (Wallets), kui seda kasutate. Selle abil on võimalik igal hetkel näha neid andmeid internetist (logides sisse icloud.com lehel) ja saate ligi oma kontaktidele, märkemetele ja muudele tähtsatele asjadele.

Odav lahendus 
Peale selle on võimalik sünkroniseerida ka pildid (Photos), meilikast (Mail), kuid nende pilves hoidmine võtab suurt mahtu ning 5GB (tasuta) juures saab maht kiirelt täis ning iCloud lõpetab ka teiste andmete uuendamise. See omakorda kaotab pilve kasutamise mõtte. Muide, 50GB iCloud mahtu maksab kõigest 0,99€ kuus. Üsna väike summa, mis aitab säilitada kõiki pilte, kontakte ja andmeid, mis kustumisel teeksid suure pahanduse.

Soovitame lugeda ka seda postitust:
Telefon kukkus vette? Mida nüüd teha?

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

Mobipunkt iPhone aku külmas iphone aku vahetus aku protsent väheneb külmaga

Miks iPhone külmas akut nii kiirelt kaotab ja kuidas seda vältida?

Õues on krõbe külm, seisad lumesajus bussipeatuses ja jäid napilt viimasele bussile hiljaks. Võtad taskust välja just laetud telefoni…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
28.02.2018   Varia
iphone 7 iphone 7 Plus iphone 7 vs iphone 8 iphone 8 plus new iphone uus iphone new generation iphone apple mobipunkt ipad wacth  macbook  iphone 8 hind iphone 8 müük

iPhone 7 vs iPhone 8 - kumba osta?

Müügis olevate iPhone’ide valik pole kunagi varem olnud nii lai. Maailma kuulsaima telefoni erinevad mudelid võivad esmapilgul silme ee…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
23.10.2017   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud