Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

MacBook – leia endale ideaalne kaaslane

Mobipunkt
31.07.2018   Toote tutvustused
macbook, kasutatud macbook, macbook müük, macbook pro, macbook retina, mobipunkt

Öeldakse ju, et septembrikuus kõik on uus. Ent et mitte hilja peale jääda, tasuks alustada juba augustis. Mobipunktis on lai valik kasutatud ja uusi MacBooke, mille seast igaüks kindlasti enda vajadustele vastava masina leiab. 

MacBook Air 13.3" – ideaalne kaaslane kontoritööle või õpinguteks 
See õhulise disainiga kõigest 1,35 kg kaaluv mudel sobib hästi tavakasutajale. Kuni 12 tundi vastu pidav aku muudab selle ideaalseks kasutamiseks koolis, et ei peaks iga loengu ajal laua all pistikupesa otsida ja arvuti peaks vastu terve pika koolipäeva. Uus MacBook Air ootab uut kasutajat esinduses hinnaga alates 899€ ja kes leiab, et ühe vana on teise uus, siis kasutatud arvuti saab kätte hinnaga alates 569€. Kõik kasutatud seadmed on kontrollitud ja neile kehtib garantii 12 kuud!

MacBook 12" – kui oled pidevas liikumises
Kellele 13.3" jääb liiga suureks, on 2015. aastal välja tulnud MacBook 12" Retina. Vaid 920 grammi kaalub arvuti on iga naisterahva unistus, mahtudes ideaalselt pea igasse käekotti. Lisaks on seda saadaval nii kuldse, roosa kulla tooni, hõbedase kui ka kosmosehallina. MacBook 12" 2304x1440 resolutsiooniga ekraan on erakordselt terav ning kvaliteetne. NIPP: kasutatud mudelite puhul tasub vaadata seadme seisukorda (A, B, C), millest viimase võib kätte saada väga soodsa hinnaga. 

MacBook Pro 13.3" ja 15.4 - tõelisele professionaalile
Kõrgemad nõudmised täidab MacBook Pro, mis lisaks kergele kaalule ja õhukesele disainile peidab endas suurepäraseid tehnilisi näitajaid, mis muudavad selle ideaalseks töömasinaks nii programmeerijatele kui kujundajatele. MacBook Pro on saadaval kahes erinevas suuruses – 13.3" ja 15.4". Põhjaliku kontrolli läbinud võimsa masina saab kätte väga hea hinnaga siit. Augustis on kõikide kasutatud seadmete hind -10% soodsam kodulehel näidatud hinnast ning uutel arvutitel super head erihinnad!

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

mobipunkt, iphone, kasutatud iphone, iphone garantii, vana seade uueks, iphone müük,  kasutatud apple seade

Kuidas erinevad kasutatud telefonide A, B ja C kategooriad?

Mobipunktis on asi väga lihtsaks tehtud – me oleme jaganud kasutatud telefonid kategooriatesse A, B ja C. Kohe selgitame, mis vahe nendel…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
17.07.2018   Toote tutvustused
iphone müük, iphone pood, macbook müük, macbook pood, apple watch müük, apple watch pood, apple pood, mobipunkt, vana iphone, uus iphone, kasutatud iphone,

Kuidas vahetada oma vana Apple'i seade uueks?

Kindlasti oled sinagi olnud olukorras, kus tahaksid tegelikult juba uuemat telefoni, kuid no lihtsalt ei viitsi tegeleda selle vana müügig…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
9.07.2018   Varia
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud