Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Mida teha, kui Apple seade on varastatud või kadunud?

Mobipunkt
24.09.2018   Kasulikud artiklid-nipid
mobipunkt, apple varastatud, apple kadunud, iphone kadunud, iphone varastatud, find my iphone

Kui olete oma iPhone'i või iPadi kaotanud või usute, et see võib olla varastatud, võite sattuda paanikasse. Sellisel juhul on aga väga oluline kiiresti tegutseda. Seega toome välja sammud, kuidas teil aidata seade üles leida ja oma andmeid kaitsta. 

Find My iPhone – teie parim abiline
Esimese asjana tasub telefoni otsida rakendusega "Find My iPhone". Et seda teha, mine aadressile icloud.com/find või kasuta mõnel muul telefonil või iPadil Find My iPhone rakendust. Kui leiate oma seadme kaardilt üles, saate lähedal olles selle heli mängima panna, et see kiirelt üles leida. 
Kui seadet kohe leida ei õnnestu, lülitage sisse Lost režiim, et seade lukku panna ja ekraanile leidjale jätta teade, et seade on kadunud ning kuidas teiega ühendust saada. Kui teil on telefoniga ühendatud krediitkaart või mõni muu maksevõimalus, ei saa seda leidja kasutada. 
Kindlasti tasub ka teatada politseisse, kuid varem välja uurida oma seadme seerianumber ning privaatse info kaitsmiseks kustutada eemalt kõik andmed oma seadmest. Kuigi politseisse tehtud avaldusest on kasu vaid siis, kui on olemas ostu tõendavad dokumendid. Seega tasub ennetamiseks osta oma telefon alati arvega, mitte mõne võõra käest.
Ka väljalülitatud seadmele saab panna peale Lost režiimi ja kõik andmed pealt kustutada.

mobipunkt, apple müük, apple remont, macbook remont, iphone remont, iphone müük, apple allahindlus, iphone allahindlus, macbook allahindlus


Mis saab, kui Find My iPhone ei ole sees? 

Kui enne kadumist või varastamist ei ole sa taibanud Find My iPhone rakendust sisse lülitada, ei saa seda kahjuks nii hõlpsalt leida. Aga et oma andmeid kaitsta, saad vahetada oma Apple ID salasõna ja muidugi kõik teised salasõnad (e-mail, Facebook, Twitter), et keegi su andmetele ligi ei pääseks. Samuti tasub kiiresti võtta ühendust politseiga. 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

iphone remont, iphone diagnostika, kasutatud iphone, iphone garantii, iphone müük, kasutatud iphone müük, mobipunkt

Kasutatud iPhone aastase garantiiga? Jah, päriselt!

Meie Mobipunktis pakume kõigile kasutatud seadmetele 12 kuud garantiid. See tähendab, et kui mõni varjatud puudus peaks välja tulema, va…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
12.07.2018   Varia
iphone müük, iphone pood, macbook müük, macbook pood, apple watch müük, apple watch pood, apple pood, mobipunkt, vana iphone, uus iphone, kasutatud iphone,

Kuidas vahetada oma vana Apple'i seade uueks?

Kindlasti oled sinagi olnud olukorras, kus tahaksid tegelikult juba uuemat telefoni, kuid no lihtsalt ei viitsi tegeleda selle vana müügig…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
9.07.2018   Varia
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud