Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Mida uut toovad iPhone'i uued mudelid?

Mobipunkt
17.09.2018   Toote tutvustused
mobipunkt, iphone, iphone xs, iphone xs max, iphone xr, uus iphone

Pärast pikka ootamist on Apple lõpuks kergitanud saladusteloori ja esitlenud uhiuusi mudeleid, mis kannavad nimesid iPhone Xs, iPhone Xs Max ja iPhone Xr. 

Üllataval kombel on Apple otsustanud täiustada X-mudelit, mis osutus üheks ihaldusväärseimaks telefoniks. Seega on uued mudelid väga sellega sarnased. Ka muutuvad ekraanid aina suuremaks ning kasutajasõbralikuks – iPhone Xs Max-i ekraan on lausa 6,5-tolline. 

Vaatame aga lähemalt, mida uued mudelid pakuvad. 

iPhone Xs ja Xs Max
Pole kuigi üllatav, et see mudel sarnaneb oma välimuselt väga oma eelkäijale. Seega kes on harjunud iPhone X-iga, on sellel käepärasel mudelil kõik sama koha peal. See on tehtud samast roostevabast terasest ja ekraan on Apple'i sõnul kõige tugevamast klaasist, mida telefonide puhul seni kasutatud on. Ka veekindlus on kõvasti paranenud ja uue mudeliga võib 30 minutiks kahe meetri sügavusele sukelduda, ilma et telefoniga midagi juhtuks. Kellel vee alla asja ei ole, on telefoni testitud ka apelsinimala, tee, veini ja soolveega ja ükski neist ei teinud sellele vähimatki kahju. Seega, kes kipub jooke ümber ajama, see on teile ideaalne telefon.  
Ekraani resolutsioon on küll jäänud samaks, kuid kontrast on kõvasti parem.

iPhone Xs Max on lihtsalt... suurem. Selle 6,5-tolline ekraan on üks suurimaid, mida telefonidel leida võib. Et ekraanikvaliteet ei jääks iPhone Xs-ile alla, on selle resolutsioon 2688x1242 pikslit suurem. 

Sisemuses peidab end ülivõimas A12 biooniline protsessor, mis muudab äppide avamise kuni 30% kiiremaks. 

Hea uudis telefonifotograafidele. Uue mudeli peamine sensor laiekraankaameras on suurem ja enamate pikslitega. Üks uue kaamera suurimaid plusse on Smart HDR, mis teeb korraga nelja pildi asemel üheksa. 

iPhone'i kasutajad on tihti kurtnud, et tahaks kasutada kahte SIM-kaarti. Apple tuli kasutajatele vastu ning pakub nüüd eSIM-i ja aku kasutusaeg on Xs mudeli puhul 30 minutit pikem kui X-i puhul ja Max pakub 90 minutit pikemat kasutusaega. 


iPhone Xr – kvaliteet soodsa hinnaga

Kõige suurem pluss iPhone Xr-i juures on hind – see on üks soodsamaid iPhone'i mudeleid. Vaatamata sellele aga meenutab see välimuselt väga iPhone X-i ja uusi Xs ja Xs Max mudeleid.

Kõige põnevam on selle mudeli juures aga värvidemäng – seda on saadaval mustas, valges, sinises, korall, kollases ja punases toonis. 

Kuna telefoni saab kätte märkimisväärselt soodsama hinnaga, ei saa seda päris võrrelda Xs ja Xs Max mudelitega, mis on kvaliteedi tipud. iPhone Xr-i täpselt paras 6,1-tolline telefon on küll pisut väiksema veekindlusega kui teistel uuetel mudelitel, piisab sellest siiski, et väiksemad veeõnnetused sellele kahju ei teeks. 
Ka on ekraan LCD, mitte LED, mida on kasutatud ka iPhone 7 ja 8 mudelitel, aga X ja Xs mudelitel enam mitte. Kuigi-kuigi... väidab Apple, et tegu on siiski kõige arenenuma LCD ekraaniga nutitelefonidel. 

Kuid ei tasu ehmatada – Xr-il ja Xs-il on rohkem ühist kui võiks arvata. Mõlemas telefonis on uus A12 biooniline protsessor, TrueDepth kaamera ja FaceID, mõlemal on juhtmeta laadimise funktsioon, Bluetooth 5.0 ja stereokõlarid. Seega on tegu igati hea valikuga, kui teid huvitab hea hinnaga kõrge kvaliteet.




← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

mobipunkt, iphone müük, iphone pood, iphone remont, apple remont, apple pood, apple tallinn, apple remont tallinn, kultuurikatel, iphone

Kus asub Mobipunkt?

Tulge meile külla adressile Rumbi 4.…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
18.07.2018   Varia
iphone, iphone android võrdlus, ios android võrdlus, samsung iphone, mobipunkt

Seitse põhjust, miks iPhone on parem kui Android

See on vist igikestev vaidlus, et kumb on parem – kas iPhone või Android? Siin võib öelda, et igaühele oma, ent toome siiski välja m…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
27.06.2018   Kasulikud artiklid-nipid
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud