Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Disainer: Apple'i seadmed on loodud loomeinimesi silmas pidades

Mobipunkt
19.09.2018   Varia
 mobipunkt disainer, apple, adobe, photostop, illustrator, ärikliendile apple

Tegime juttu reklaamiagentuuri Taevas Ogilvy disaineri Heidi Pähnaga. Taevas Ogilvy usinate disainerite käe alt on tulnud lugematuid reklaamkampaaniad ning nende kätte on oma usalduse andnud lugematud ettevõtted. Pole ka ime, et disainerid vajavad oma tööks parimaid töövahendeid, et töö läheks libedalt ja tulemus oleks hea. 
Uurisime, mida kujutab endast disaineri töö ja milliseid seadmeid selleks kasutatakse. 

Mida hindad oma töös kõige enam ja mis teeb su töö põnevaks? 
Kõige tähtsam on ikka teha seda, mida kõige enam armastad. Mina olengi leidnud lõpuks enda tõelise kutsumuse, mis on juba iseenesest asi, mida peab oskama hinnata. Disaineri töö on üheaegselt väga rutiinne ja põnev, sest eks failiformaadid on eriti Eesti kontekstis suhteliselt sarnased, kuid kliendid ja ideed alati erinevad.
Alati on tore, kui klient on uuendusmeelne ja läheb disaineri ideedega kaasa, mitte ei paku liiga karmi raamistikku ette. Sellised kliendid ja hetked on kõige nauditavamad. 

Kas ja kaua oled Apple'i seadmeid oma töös kasutanud ja miks sa oled just need oma töövahendiks valinud? 
Apple'i seadmetega alustasin kuskil 2011. aastal ja sellest ajast peale ei ole ma tahtnud seadmeid vahetada. Need on töökindlad, ilma igasuguste mõttetute lisavidinateta ja loodud loomeinimesi silmas pidades. Graafika ja heli on oluliselt kvaliteetsemad kui PC-del. Hetkel kasutan nii tööl kui kodus iMaci ja telefonina iPhone 7 Plusi. Viimast ka kaamera ja ekraanikvaliteedi pärast. 

Milliseid programme sa oma töös kasutad? 
Kasutan igapäevaselt Adobe programme (Illustrator, Photostop). Taustal mängib tihtipeale Spotify. 

Mis on sinu arvates kõige parem nipp, mis Apple'i seadmetel on ja mida sa igapäevases töös kasutad? 
Selles osas oleme kolleegidega tööl täiesti eriarvamustel, aga mina olen täielik hot-cornerite fänn. Armastan kasutada ka erinevaid shortcute klaviatuuril ja kaustade sorteerimiseks värvimärgitust. Telefonis kasutan tihti AirDrop võimalust, mida ikka aegaejalt oma tuttavatele uue uudisena ette viskan. 

Mobipunkt pakub äriklientidele tööks kõiki vajalikke Apple'i tooteid ja hoiab korras teie ettevõtte tehnikapargi. Loe lähemalt SIIT. 

mobipunkt disainer, apple, adobe, photostop, illustrator, ärikliendile apple

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
23.04.2024  
mobipunkt, äriklient telefonid, äriklient seadmed, äriklient macbook

Kolm põhjust, miks valida oma ettevõttele Apple'i tooted

Valides oma ettevõttesse töövahendeid, tasub mõelda sellele, mida on töötajatel kõige mugavam ja parem kasutada. Pakkudes töötajate…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
6.08.2018   Kasulikud artiklid-nipid
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud