Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Uuel aastal olen parem! Või kas ikka olen?

Mobipunkt
27.12.2018   Varia
mobipunkt, uusaastalubadused

2018. aasta hakkab läbi saama ning on paras aeg vaadata tagasi, millised on olnud viimased 12 kuud ning mida toovad järgmised.
Kuna paljud inimesed armastavad anda uusaastalubadusi, on trennihuntide seas levinud nali, et jaanuari esimesel nädalal on spordiklubid puupüsti täis ja jaanuari lõpuks ulub jõusaali seinte vahel juba tuul.
Küll aga ei tasu seepärast uusaastalubadusi andmata jätta, sest need motiveerivad olema järgmisel aastal parem. Ja mis siis, et ainult paariks nädalaks?
Nii et ärge laske enda üle nalja visata. Toome välja kolm põhjust, miks uusaastalubadusi anda tasub.

Keskendu positiivsele
Me oleme iseenda kõige suuremad kriitikud. On kerge leida elus negatiivset, et positiivsed asjad jäävad tahaplaanile. Uusaastalubaduste täitmine tekitab uhkustunnet, et oled oma eesmärgi ellu viinud.

Lubadused aitavad sihti hoida
Aastaga võib juhtuda nii mõndagi. Uusaastalubadused sitavad sul sihi paika panna, kuhu sa tahad 12 kuu jooksul jõuda. See aitab keskenduda ning elus positiivseid muutusi ellu viia. Lubadusi võib olla erinevaid - toituda tevislikult, teha trenni, veeta aega lähedastega või hoopis alustada enda äriga või karjääriredelil tõusta. Lubaduste kirjapanemine aitab keskenduda sellele, mis sulle kõige olulisem on.

Nõuanne: lubadusi kirjutades jaga need väiksemateks osadeks - näiteks isiklikud, karjäärialased ja majanduslikud eesmärgid.

Lubadused inspireerivad
Miks üldse inimesed uusaastalubadusi annavad? Uus aasta tähendab uut algust ning puhast lehte. Kui paned enda lubadused kirja, on väga motiveeriv neid ükshaaval maha tõmmata.

Nõuanne: kirjuta alati lubadused üles ning vaata iga kuu üle. See aitab sul tihti silme ees hoida.

Soovitame lugeda ka neid postitusi:
Too oma vana iPhone 7 meile ja saa uus kuni 450 eurot soodsamalt!
Kuus nippi, kuidas luua endale äge Instagrami feed
Blogija Meryl Mägi: Telefoni juures on kaamera ülioluline

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

mobipunkt, apple, iphone, macbook, apple remont, iphone remont, kodukindlustus, macbooki remont

Mis kasu on mul kodukindlustusest purunenud seadme puhul?

Kindlustusega ei pea muretsema mahakukkunud seadme pärast - me aitame teha kindlustusele akti, pakume asendusseadet ja teeme seadme kibekii…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
21.11.2018   Kasulikud artiklid-nipid
macbook, kasutatud macbook, macbook müük, macbook pro, macbook retina, mobipunkt

MacBook – leia endale ideaalne kaaslane

Mobipunktis on lai valik kasutatud ja uusi MacBooke, mille seast igaüks kindlasti enda vajadustele vastava masina leiab. …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
31.07.2018   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud