Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Watch Series 4 või Series 3: kumb on sinu jaoks see õige?

Mobipunkt
5.02.2019   Toote tutvustused
mobipunkt, apple watch, series 4 või series 3, nutikell, parim nutikell, pulsikell

Uus Apple Watch püüab kahtlemata pilke uute võimaluste, vilede ja tuledega. Samas peab tõdema, et ka selle hind on eelkäijast pisut krõbedam. Kas tasub osta kõige uuem Watch või valida hoopis aasta vanem mudel - otsust aitavad langetada need punktid. 

Tegelikult ei ole see valik laias laastus kuigi keeruline. Üks pakub Apple'i parimat tehnoloogiat, teisel on pisut vanem tehnoloogia, ent see on taskukohasema hinnaga. 

Kiirem ja tõhusam
Series 4 peidab endas Apple'i uhiuut S4 kiipi, mis on Series 3st kaks korda kiirem. Aga ei maksa ka arvata, et Series 3 kehv oleks. S4 kiibil on kahtlemata palju kiirem, aga enamikele Apple Watchi kasutajatest on S3 kiip ka enam kui küll. 

  mobipunkt, apple watch, series 4 või series 3, nutikell, parim nutikell, pulsikell


Uus mudel võib päästa sinu elu
Suurim vahe nende mudelite vahel on see, et uus mudel näitab sinu südametööd. Vaid üks vajutus ja näed, kas sinu südamerütm on regulaarne. Probleemide puhul saab seda infot jagada ka oma arstiga. 
Mis enam, jälgib Series 4, et sa ei kukuks. Kui sa kella häirele pärast kukkumist ei reageeri, sest oled teadvusetu, helistab see ise kiirabisse, et sulle abi kutsuda.* (See funktsioon ei pruugi veel Euroopas toimida.)

Kaunistab sinu rannet
Mis puudutab ekraani, on mõlema mudeli ekraan selge ja terav, kuid Series 4 ekraani on muidugi pisut täiustatud, muudetud laiemahaardeliseks, et su äpid saaksid olla suuremad. Ka on Series 4 õhem, kuid akutööaeg jääb mõlemal samaks - 18 tundi laadimise kohta. 

mobipunkt, apple watch, series 4 või series 3, nutikell, parim nutikell, pulsikell  



Kokkuvõttes võib öelda, et Series 4 on kahtlemata parim nutikell, mida osta saab ja on mitmeid põhjuseid, miks tasub soetada just see. Samas pakuvad Apple Watchi vanemad mudelid endiselt head kasutamismugavust taskukohasema hinnaga.

Esinduses on olemas Eesti suurim valik Series 4 kellasid - nii silikoon- kui ka nailonrihmaga mudelid, Nike+ mudelid, Cellular toega mudelid ja eriti luksuslikud Stainless Steel mudelid. 

Kõigi Mobipunktis pakutavate kasutatud ja uute Apple Watch mudelitega saad tutvuda SIIN


Soovitame lugeda ka neid postitusi: 
Uus aasta, uued äpid
Uuel aastal olen parim! Või kas ikka olen? 
iPhone 5 - ja mis siis? Ka vanemate mudelite hiilgeaeg pole veel möödas! 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

apple watch, apple watch äpid, trenniäpp

Viis parimat Apple Watchi rakendust

Kui on üks nutikell, millel rakendustest kindlasti puudust ei tule, on see Apple Watch. Toome välja viis parimat Apple Watchi rakendust. …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
24.08.2018   Kasulikud artiklid-nipid
mobipunkt, Apple müük, Apple watch, vana telefon uueks, telefoni kaitsekest, iphone kaitsekest, mida kinkida mehele

Mida kinkida mehele, kellel on kõik olemas?

Meestele kipub olema jube raske jõulukingitust teha, aga usu meid, see ei ole võimatu!…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
23.11.2018   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud