Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Kiire ja soodne Apple'i seadmete remont

Mobipunkt
16.01.2023   Toote tutvustused
Kiire ja soodne Apple'i seadmete remont

Eks ikka tuleb elus ette, et tehnika läheb katki. Kas telefonil kukub ekraan puruks või arvuti vajab hooldust, on kindlad kaks asja – tahaks, et remont ei maksaks hingehinda ning et saaksime oma seadme kiiresti remondist tagasi. Mobipunkt saab Teid iga probleemi korral aidata, sest parandame kõiki Apple seadmeid! Tutvu remonttööde hinnakirjadega!

Odavam on uus osta? Või oleneb remondipakkujast?

 

Tihtipeale võib mõne vanema seadme purunemisel remondis selguda, et odavam on osta uus. Meieni jõuab palju kliente, kellele varasemalt on tehtud pakkumine nt MacBooki parandamisele 500€, kuid Mobipunkt on teinud samale remondile hinnapakkkumise 80€. Alati tasub probleemide korral tuua arvuti meie juurde esmalt diagnostikasse, et saaksime leida Teile parima võimaliku variandi. MacBookide puhul on diagnostikatasu 25€ mis ei rakendu juhul, kui seadmele viiakse läbi remont. Vahel tekib siiski olukordi, kus nt iPhone, MacBooki, iPadi pole võimalik parandada. Mobipunkt pakub müügiks samuti kasutatud Apple seadmeid suurepärast hindadega, seega murede korral leiame kindlasti Teile uue seadme koos kahe aasta pikkuse garantiiga. Tutvu Mobipunkti kasutatud seadmete valikuga meie koduelehel!

Kiirus loeb

 

Nutiajastul elades tunneme end oma telefoni või arvutita nagu meil oleks parem käsi puudu. Seetõttu tahab igaüks oma seadme remondist võimalikult kiiresti kätte saada.

Mobipunktis on varuosad kohapeal olemas! Pakume klientidele aja kokkuhoiu mõttes või klientidele, kes ei asu Tallinnas võimalust saata meile oma seade hooldusesse SmartPOSTiga. Teeme seadme korda samal päeval ning postitame teile paki hiljemalt järgmise päeva õhtul tagasi. 

Kohapeal võtab tüüpvigade parandus aega vaid kuni paar tundi, vajadusel pakume kõikidele klientidele remondi ajaks tasuta asendustelefoni.

Garantii

 

Mobipunkt annab kõikidele oma remonttöödele kaasa ühe aasta pikkuse garantii, seega murede korral lahendame Teie probleemid kiirelt.

Tutvu remonttööde hinnakirjadega!

 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Milline iPad On Sinu Jaoks Parim?


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
13.10.2022   Toote tutvustused


Soodusmüük - 5 Põhjust Miks Valida Kasutatud iPhone Mobipunktist?


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
17.05.2022   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud