Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Parimad Apple Seadmed Algavaks Kooliaastaks!

Mobipunkt
16.08.2023   Toote tutvustused

August hakkab peagi lõppema ning ees on ootamas värviline sügis. Oleme Mobipunktis Teile toeks, et sügise algusega sujuvalt uuesti kooli- ja töölainele minna. Nimelt on Mobipunktis kõik laosolevad kasutatud Apple tooted -10%. Meie tootevalikust leiad kõiki Apple seadmeid erinevates hinnaklassides.  

Miks valida kasutatud seade Mobipunktist?

Kasutatud seadmel on taskukohasem hind kui uuel seadmel. Kui soovid säästa raha, võib kasutatud seade olla suurepärane alternatiiv, eriti kui soovid endale jõudluselt võimekat ning töökindlat seadet, kuid ei soovi maksta täishinda.

Kasutatud Apple seadmete ostmisel aitad vähendada elektroonikajäätmete hulka ning hoiame keskkonna üheskoos puhtana. Elektroonikajäätmete taaskasutamine on suurepärane võimalus vähendada jäätmete hulka ning tagada, et kasutatud seade leiab uue omaniku, kes saab seda veel mitu-mitu head aastat kasutada. Seepärast on Mobipunkti võimalik tuua ka oma vana Apple seade, et soetada uus seade veelgi soodsama hinnaga! 

Lisaks hinnale ja keskkonnasõbralikkusele on boonuseks ka 2 aastat garantiid. Garantii alla kuuluvad kõik tehnilised probleemid, mis seadmega juhtuda võivad. Garantii alla ei kuulu aku loomulik kulumine.

Parimad uued ja kasutatud seadmed algavaks kooliaastaks

1.Macbook 

Uus MacBook tundub liiga kallis investeering, kuid kodutööd on vaja ära teha? Valides kasutatud MacBook-i on garanteeritud parem ostuhind, turvalisus ning tegemist on keskkonnasõbralikuma valikuga. Meie seadmed on läbinud põhjaliku kontrolli ning seadmetele tuleb kaasa 2 aasta pikkune garantii. Tutvu valikuga lähemalt siin ja kui sa ei tea, millist arvutit endale valida, võta meiega julgelt ühendust või tule meie esinduspoest läbi. 

2. iPhone 14

Tegemist on praeguse lipulaevaga, kuid iPhone 14 on suurepärane valik noortele, sest pakub võimsat jõudlust, kvaliteetset kaamerat ning pikka aku kestvust. Tutvu valikuga siit!

4. iPhone SE 2020 & 2022

Seade sobib ideaalselt lapsele, kes on alustamas kooliteed. Seadme hind ning kvaliteet on suurepäraselt paigas. Kuna tegu on hiljutiste mudelitega on seadmed piisavalt võimsad, et mängida kõiki mänge ning olla suhtluses oma sõprade ja vanematega. Lisaks on seade oma mõõdult lapsele väga sobilik ja käepärane. Tutvu valikuga lähemalt!

5. iPad 10.9” (2022) 

Värviline ja võimas! Tegemist on iPadiga, millega on võimalik kõik oma igapäevased kooli-ja kodutööd tehtud saada ning rohkemgi veel. iPadiga on võimalik kasutada Apple Pencil-it, millega lihtsalt ning mugavalt märkmeid teha. Loomulikult saab iPad-i kasutada ka meelelahutuseks, näiteks mängude mängimiseks või filmi vaatamiseks. Tutvu valikuga lähemalt siit!

6. iPad Mini (2021) 

Väike kuid võimas. iPad Mini on paljude meie klientide lemmik just oma suuruse tõttu. iPad Minil on samuti võimalik kasutada Apple Penci-it seega on seadet mugav igale poole kaasa võtta ning samal ajal ei jää ka märkmed tegemata. Tutvu valikuga siit!

Koostöös ESTO-ga on kõik Apple tooted (14.08-17.09) 0% intressiga 12.kuuks!

0% intress, 0€ lepingutasu, soovi korral ka 0€ sissemakse. Vali välja oma lemmik seade, jaga summa kaheteistkümneks ning saadki teada, kui palju see sulle kuus maksab.

Too oma vana Apple seade Mobipunkti ning saa uus veelgi soodsama kuumaksega.♻️ Loe lähemalt siit

 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Mida Võib Oodata Uuelt iPhone 15 Mudelilt?


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
4.08.2023   Toote tutvustused
Kasutatud Apple Seade - Miks On See Parem Valik?

Kasutatud Apple Seade - Miks On See Parem Valik?

Kasutatud Apple Seade - Miks On See Parem Valik? …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
3.05.2023   Kasulikud artiklid-nipid
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud