Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

5 Kingiideed Lapsele Mobipunktist!

Mobipunkt
15.12.2023   Toote tutvustused

Jõulud on aeg, mil me otsime täiuslikku kingitust oma lähedastele, eriti lastele. Tehnoloogia on muutunud oluliseks osaks laste igapäevaelust ning Apple'i tooted pakuvad mitmeid nutikaid ja lõbusaid võimalusi, mis mitte ainult ei meelita lapsi, vaid toetavad ka nende arengut ja õppimist. Siin on mõned suurepärased valikud, mida kaaluda, kui soovid lapsele jõuludeks midagi erilist kinkida. Lisaks on Mobipunktis käimas 0% intressi kampaania, kus on võimalik seadmeid soetada 0% intressiga terveks aastaks! 🎁

iPad 10.2” või iPad 10.9”🎄

iPad on suurepärane viis muuta õppimine põnevaks ja kaasavaks. Lastel on võimalik avastada hariduslikke rakendusi ja mänge, mis toetavad nende arengut mitmel tasandil. iPad-i on võimalik kasutada Apple Pencil-iga, mis on hea vahend näiteks joonistamiseks või märkmete tegemiseks. Loomulikult on iPad ka suurepärane vahend filmide vaatamiseks, mängude mängimiseks ning paljuks muuks. Lisaks uutele iPad-idele pakume ka kasutatud seadmeid. Valiku uusi ja kasutatud iPad-e leiad siit.

Airpods Pro 2 või Airpods 3🎄

Kui laps naudib muusikat või mänge võivad AirPods-id olla väga kasulik kingitus. Juhtmevabad kõrvaklapid pakuvad suurepärast helikvaliteeti ning nende mugav disain võimaldab lastel nautida oma lemmikmuusikat või -mänge ilma segavate juhtmeteta. Airpods-ide valiku leiad siit.

Uus iPhone 14 või iPhone SE (2022)🎄

Apple'i tooted on tuntud oma kvaliteedi ja kasutajasõbralikkuse poolest, muutes need suurepärasteks jõulukinkideks lastele. Oluline on valida toode, mis sobib lapse vanuse, huvide ja vajadustega. Mobipunkti kodulehelt leiad laia valiku nii uusi kui ka kasutatud iPhone mudeleid, mis sobivad ideaalselt jõuluvana kingikotti. Tutvu valikuga siin.

Watch SE 2023🎄

Apple Watch SE ei ole mitte ainult nutikas kell, vaid see võib innustada last aktiivsena püsima. Sisseehitatud tervise rakendused aitavad lastel jälgida oma aktiivsust ning luua tervislikke harjumusi juba varakult. Lisaks saab kella kasutada kõnede vastuvõtmiseks ja sõnumite lugemiseks. Watch SE 2023 on hinna ja kvaliteedi suhtes lapsele parim valik. Apple Watch-id leiad siit.

Airtag🎄

AirTag on suurepärane lisand kingi valikusse, eriti kui laps on oma asjade kaotamises meister.. See nutikas vidin võimaldab lihtsasti jälgida esemeid, millele see on kinnitatud, kasutades Apple'i "Find My" rakendust, mis on telefonis juba olemas. Lapsed võivad kinnitada AirTag'i oma koolikotile, spordikotile või isegi lemmikmänguasjale, tagades, et kaotatud asjad on alati hõlpsasti leitavad. AirTag-id leiad siit.

Apple'i tooted pakuvad mitmeid võimalusi luua lapsele jõuludeks meeldejääv ja hariv kingitus. Oluline on arvestada lapse vanust, huvisid ja vajadusi, et leida sobiv seade. Nende toodete abil saab laps lõbutseda ja õppida ning arendada olulisi oskusi, mis aitavad tal tulevikus edukalt hakkama saada. Mobipunkt soovib Teile imelist jõuluaega!

 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Uued Hirmutavalt Kiired Apple Tooted


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
31.10.2023   Toote tutvustused
4 Kingiideed Kaaslasele Mobipunktist

4 Kingiideed Kaaslasele Mobipunktist

4 Kingiideed Kaaslasele Mobipunktist…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
5.12.2023   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud