Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Seadmekindlustus Mobipunktist

Mobipunkt
13.02.2024   Toote tutvustused

Tehnoloogia mängib tänapäeva ühiskonnas üha olulisemat rolli ning nutiseadmed on saanud meie igapäevaelu lahutamatuks osaks. Ent olles tehnoloogilise arengu esirinnas, kaasneb sageli risk seadme kahjustumise või rikkega. Koostöös LHV-ga pakub Mobipunkt Teie Apple seadmetele kindlustust ja pikendatud garantiid.

Mis on seadmekindlustus?

Seadme kindlustus on teenus, mis kaitseb teie nutiseadet ootamatute kahjustuste, varguse või muude ootamatute sündmuste eest. Need võivad hõlmata purunenud ekraani, veekahjustusi või isegi vargust. Seadme kindlustus hõlmab kahjude hüvitamist vastavalt kindlustuspoliisile, näiteks remondi või asendamise kulusid, sõltuvalt kahju ulatusest ja tingimustest. Seadmekindlustuse omavastutus on samuti tihtipeale väiksem kui näiteks kodukindlustuse omavastutus. 

Mõned näited kindlustusjuhtumitest…

Uus iPhone kukkus ning ekraan läks katki, remondi hind küündib 500 euroni. Kindlustatud seadme puhul peab klient tasuma ainult omavastutuse ning seade tehakse korda/vahetatakse välja.

MacBookile läheb vedelik peale ning remondis selgub, et vedelik on kahjustanud pea kõiki arvuti komponente. Arvuti remont pole võimalik. Kindlustatud arvuti puhul vahetatakse arvuti sama või uuema mudeli vastu välja. 

Mis on pikendatud garantii?

Pikendatud garantii on teenus, mis laiendab teie seadmele tavalist tootja poolt pakutavat garantii perioodi. Tavaliselt pakub tootja garantii piiratud perioodi, Apple puhul üks aasta , mis katab seadme defektid ja rikked. Pikendatud garantii võimaldab teil pikendada seda kaitset, olles valmis katma võimalikke remondi- või hoolduskulusid pikema aja jooksul. See annab teile lisa kindlustunde ja kaitseb teid ootamatute kulude eest pärast tootja garantii lõppemist.

Kindlustust on võimalik sõlmida seadme ostul esinduses või e-poes ning kindlustust pole võimalik peale perioodi lõppu pikendada. Pikendatud garantiid on võimalik sõlmida ka peale ametliku Apple garantii lõppu, kui seade on juba kasutuses. Täpsema info jaoks võta meiega ühendust!

Lisaks pakub Mobipunkt kindlustusele defekteerimise akti koostamist, mis on vajalik kindlustusele remondi hüvitamiseks, näiteks kodu- või reisikindlustuse juhtumite puhul.

Seadmekindlustus ja pikendatud garantii on olulised teenused, mis aitavad kaitsta teie seadet ootamatute sündmuste eest ning tagavad selle sujuva toimimise ja hoolduse ka pärast tootja garantii lõppemist.

 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Sõbrakuu Üllatused Mobipunktis


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
6.02.2024   Toote tutvustused


Sõbrakuu Üllatused Mobipunktis


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
6.02.2024   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud