Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Miks valida kasutatud telefon uue asemel?

Mobipunkt
1.03.2024   Toote tutvustused

Kevad on uuenduste aeg, mil loodus ärkab ja me kõik tunneme vajadust värske alguse järele. See on ideaalne hetk uuendada oma tehnoloogiat, eriti kui Mobipunkt pakub kevadise soodusmüügi raames kõiki kasutatud seadmeid ahvatlevate soodushindadega.

Kõik kasutatud seadmed on kogu märtsikuu esinduses ja e-poes -10%! 

Miks eelistada uue asemel kasutatud telefoni?

 

1. Keskkonnasäästlikkus

Kasutatud seadme ostmine on keskkonnasõbralik valik. Iga kasutatud seadme soetamisega vähendame nõudlust uute tootmise järele, mis omakorda vähendab energiakasutust, heitkoguseid ja jäätmekoguseid. Seega, kui hoolid planeedist, on kasutatud seade suurepärane valik.

2. Soodne Hind

Mobipunkti kevadine soodusmüük teeb kasutatud seadmed veelgi ahvatlevamaks, pakkudes kvaliteetseid tooteid märkimisväärselt soodsamalt kui nende uued ekvivalendid. See tähendab, et saad soetada kõrgema klassi tehnoloogiat palju madalama hinnaga. Hea valik on näiteks soetada kasutatud iPhone 12 ja iPhone 13 mudeleid, mis on veel piisavalt uued mudelid, kuid nende hind on uskumatult soodne.

3. Kontrollitud Kvaliteet

Võib-olla kõhkled kasutatud seadme ostmisel, kartes, et see võib olla defektne või lühikese elueaga. Mobipunktis on kõik seadmed hoolikalt kontrollitud ja testitud, tagamaks, et need vastavad kõrgetele kvaliteedistandarditele. Kõigil kasutatud seadmetel on 2 aastat garantiid.

4. Vähem Digitaalset Jalajälge

Uue seadme tootmine on ressursimahukas protsess. Kasutades aga juba toodetud seadet, aitad vähendada digitaalset jalajälge. See on lihtne, kuid tõhus viis panustada jätkusuutlikusse tulevikku.

Mobipunkti kevadine soodusmüük on suurepärane võimalus uuendada oma tehnoloogiat, tehes seda teadlikult ja säästvalt. Kasutatud seadme ostmine ei ole mitte ainult rahakotisõbralik, vaid ka keskkonnasõbralik valik. Astu samm jätkusuutlikuma tuleviku poole ja avasta Mobipunkti kasutatud seadmete valik – sinu rahakott ja planeet tänavad sind.

 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Seadmekindlustus Mobipunktist


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
13.02.2024   Toote tutvustused


Miks Valida Mobipunkt iPhone'i, MacBooki või iPadi Remondiks?


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
13.01.2024   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud