Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Miks peaksid eelistama iPhone 12 või iPhone 13 mudeleid?

Mobipunkt
4.04.2024   Toote tutvustused

Kuidas langetada valik, milline iPhone on piiratud eelarve juures kõige parem? Kas kasutatud mudel võib olla sama hea kui uus? Millist mudelit peaks eelistama? Mobipunkt on siin, et need küsimused Teie jaoks lahendada!

Alati ei ole uus iPhone mudel kõige parem valik, uus mudel on tihti kulukas kuid selle tehnilised omadused võivad olla vanema mudeliga väga sarnased. ⚡️Näiteks on iPhone 13 ja iPhone 14 sisuliselt samade omaduste ja välimusega. Mõlemal seadmel on A15 kiip, mis tähendab, et seadmed on olemuselt sama võimsusega. Kui aga vaadata telefoni hinda, on vahe vägagi märgatav. Uue iPhone 14 hinnad algavad 769€, samas saab väga heas korras kasutatud iPhone 13 mudeli Mobipunktist hetkel hinnaga al. 492€. Kuna hinnavahe on pea kahekordne, kuid seade ise on sisuliselt sama, siis soovitame pigem osta kasutatud iPhone 13 mudeli. Lisaks anname kõigile kasutatud seadmetele 2 aastat garantiid, olenemata kas ostate selle eraisikule või juriidilisele isikule. ✅

iPhone 13 mudelid leiad siit ning hinnad algavad 428 eurost. 

iPhone 13 Pro ja iPhone 15 on mudelid millel on samuti väga sarnased omadused. iPhone 15 mudelile lisandusid vaid Dynamic Island, USB-C laadimispesa ja A16 kiip, mis on vaid üks põlvkond uuem eelnevatest mudelitest. Need lisad muudavad seadme kasutamise veidi mugavamaks, kuid tegelikult suurt vahet seadmete igapäevases kasutuses näha pole. 📸 iPhone 13 Pro mudelil on 3 kaamerat ning 3X optilise zoomi võimalus, mis on tihti palju olulisem kui iPhone 15 väikesed lisad. Hinnavahe antud mudelitel on taas üpris suur. Uued iPhone 15 mudelid algavad 879 eurost.

iPhone 13 Pro mudelid leiad siit ning hinnad algavad 572 eurost.

iPhone 12 Pro Max ja iPhone 14 Plus mudelid on sama ekraani suurusega, küll aga on suur vahe seadmete korpustel. iPhone 12 Pro Max-i korpus on roostevabast terasest samal ajal on 14 Plus mudeli korpus alumiiniumist, mis muudab selle kukkumisel haavatavamaks ning seade võib kiiremini katki minna. 📱 Mudelitel on vastavalt A14 ja A15 kiip, mis ei ole oma olemuselt väga erinevad. Lisaks on 12 Pro Max seadmel 3 kaamerat ning 2.5X optilise zoomi võimalus. Uue iPhone 14 Plus hinnad algavad 869 eurost, kasutatud heas korras iPhone 12 Pro Max-i saab Mobipunktist alates 569 eurost.

iPhone 12 Pro Max mudelid leiad siit ning hinnad algavad 524 eurost.

Terve aprillikuu vältel on Mobipunktis kõik kasutatud iPhone 12 ja iPhone 13 mudelid lausa 20% soodsamad. Kõik kasutatud seadmed on läbinud tehnilise kontrolli ning tulevad 2 aastase garantiiga. ✅ Esinduses on olemas lai valik hea hinnaga kasutatud seadmeid, tule viska ise pilk peale!

 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



5 põhjust miks rentida seade Mobipunktist


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
21.03.2024   Toote tutvustused


5 põhjust miks rentida seade Mobipunktist


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
21.03.2024   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud