Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

5 Kingiideed Koolilõpetajale Mobipunktist

Mobipunkt
21.05.2024   Toote tutvustused

Kooli lõpetamine on eriline sündmus, mis väärib tähistamist. Mis oleks parem viis kooli lõppu tähistada kui kingitusega, mis on nii praktiline kui ka stiilne? Mobipunkt pakub laia valikut Apple'i tooteid, mis sobivad suurepäraselt koolilõpetajale. Siin on viis ägedat kingiideed, mis toovad naeratuse värske koolilõpetaja näole.

iPhone

Üks populaarsemaid ja hinnatumaid kingitusi on iPhone. iPhone on tuntud oma kvaliteedi, kasutusmugavuse ja elegantse disaini poolest. Mobipunkt pakub nii uusi kui ka kasutatud iPhone'e, mis võimaldab leida sobiva mudeli igale eelarvele. Kasutatud iPhone võib olla suurepärane valik, pakkudes sama funktsionaalsust nagu uus kuid soodsama hinnaga. Gümnaasiumilõpetajale on ideaalne preemia uus iPhone 15 või iPhone 15 Pro, valiku leiad siit. Väiksemale kooliõpilasele sobiks hästi kasutatud iPhone, kogu valiku kasutaud telefonidest leiad siin.

iPad

iPad on üks suurepärane kingiidee, eriti neile, kes lähevad edasi õppima või alustavad tööelu. iPad on äärmiselt mitmekülgne seade, mida saab kasutada märkmete tegemiseks, õppematerjalide lugemiseks, esitluste loomiseks ja paljuks muuks. Lisaks on iPad ideaalne meelelahutuseks – selle suurem ekraan ja helikvaliteet teevad sellest ideaalse kaaslase filmide, sarjade ja mängude nautimiseks. Mobipunktis on saadaval erinevad uued ja kasutatud iPadi mudelid, nii et leiate kindlasti sobiva variandi iga koolilõpetaja jaoks. iPad 10.2" ja iPad 10.9" sobivad hästi lihtsamate toimingute jaoks, näiteks märkmete tegemiseks või meelelahutuse tarbimiseks. iPad Air mudelid on loodud kasutajatele, kes soovivad seadme näol saada võimsat kasutuskogemust, kuid ei vaja kõiki profikasutajale suunatud funktsioone. iPad Pro on ideaalne kasutajale, kes vajab maksimaalselt võimekust, kiirust ja efektiivsust.

MacBook

Kui otsite suurepärast kingitust gümnaasiumilõpetajale, siis on MacBook ideaalne valik. MacBook on võimas ja stiilne sülearvuti, mis sobib suurepäraselt nii õppimiseks kui ka tööks. Selle vastupidav aku ja kerge kaal teevad sellest suurepärase kaaslase liikvel olles. Lisaks on MacBook tuntud oma vastupidavuse ja pikaealisuse poolest. Mobipunktist leiate erinevaid uusi ja kasutatud MacBooki mudeleid. Ülikooli astuvale lõpetajale tuleb MacBook kindlasti kasuks edasistel õpingutel. MacBook Air on suurepärane valik koolilõpetajale, kes otsib kerget, kaasaskantavat ja taskukohast sülearvutit igapäevaseks kasutuseks. MacBook Pro aga sobib neile, kes vajavad suuremat jõudlust ja täpsemaid tööriistu nõudlikumate ülesannete täitmiseks. PS! Maikuu lõpuni on kõik kasutatud MacBookid 10% soodsamad. 

Airpods kõrvaklapid

AirPodsid on hea kingitus muusikasõpradele ja neile, kes hindavad mugavust ja kvaliteeti. Need juhtmevabad kõrvaklapid pakuvad suurepärast helikvaliteeti ja on äärmiselt mugavad kasutada. AirPods-id sobivad suurepäraselt nii muusika kuulamiseks, podcastide nautimiseks kui ka telefonikõnede tegemiseks. Mobipunktis on saadaval erinevad AirPodsi mudelid, sealhulgas AirPods Pro 2, mis pakuvad aktiivset mürasummutust ja kohanduvat heli.

Apple Watch

Apple Watch on vajalik kingitus igale aktiivsele koolilõpetajale. See nutikell pakub mitmeid tervise- ja treeningufunktsioone, sealhulgas sammuloendurit, südame löögisageduse jälgimist ja erinevaid treeningrežiime. Lisaks saab Apple Watchi kasutada teavituste saamiseks, sõnumite saatmiseks ja kõnede vastuvõtmiseks. Mobipunktist leiate erinevaid Apple Watchi mudeleid, mis sobivad erinevatele eelarvetele ja stiilieelistustele. Watch SE 2023 sobib hästi lõpetajale, kes püsib aktiivne, kuid ei vaja kõiki spetsiifilisi kella funktsioone. Series 9 kelladel on SE 2023 mudeliga võrreldes olemas näiteks verehapnikumõõtja, suurem ekraan ning uuem kiip.

Mobipunkt pakub laia valikut Apple'i tooteid, mis sobivad suurepäraselt kingituseks. Olgu see siis uus või kasutatud iPhone, mitmekülgne iPad, võimas MacBook, mugavad AirPodsid või stiilne Apple Watch – leiate kindlasti midagi, mis teeb koolilõpetaja õnnelikuks ja aitab tal uuel teekonnal edukalt edasi liikuda.

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



5 Põhjust Miks Eelistada Kasutatud MacBooki Uue Asemel


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
14.05.2024   Toote tutvustused


Uus iPad Air & iPad Pro (2024)- Tehnoloogia Tipptase Kohtub Elegantse Kujundusega


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
7.05.2024   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud