Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Mida oodata Apple tarkvarauuendustest?

Mobipunkt
12.06.2024   Toote tutvustused

Apple tutvustas uusi tulevasi tarkvarauuendusi, mis on saadaval seadmetel alates sügisest. Tulemas on palju ägedaid funktsioone, mis muudavad nii iPhone, MacBooki, iPadi kui ka Airpods-ide kasutamise veelgi efektiivsemaks.

Control Centre on IOS18 uuenduses ümberdisainitud ning nüüdsest on võimalik oma rakendusi veelgi rohkem isikupärastada. Home Screeni rakenduste asetust saab ise valida, nende värve on võimalik ühesuguseks muuta ning rakenduste ikoone on võimalik suuremaks teha, et kõige vajalikumad rakendused oleks võimalikult kiiresti kättesaadavad.

Macbooki uuendus macOS Sequoia võimaldab telefoni ekraani peegeldada ning otse telefonist kasutada arvuti ekraanil automaatselt kõiki faile ja rakendusi, lisaks tulevad absoluutselt kõik telefoni teavitused nüüd MacBook-i. Enam ei pea isegi Airdropima ning MacBooki kasutades on kogu telefoni sisu arvuti ekraanil kättesaadaval ning seal on võimalik arvuti klaviatuuri ja hiirt kasutades navigeerida. Kas pole mitte mugav? 📱💻

Apple tutvustas oma tulevasi AI lahendusi, mis on loodud koostöös ChatGPT-ga. Lahendused on koos Siri-ga integreeritud seadmetesse ning saadaval on palju uusi võimalusi, näiteks muudab see e-mailide kirjutamise palju lihtsamaks ja kiiremaks. Igapäevastel ChatGPT ja Apple seadmete kasutajatel muudab see kindlasti töötegemise palju efektiivsemaks ning AI jõuab nii rohkemate inimesteni. AI lahendused on IOS18 uuendusega saadaval iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ning vähemalt M1 kiibiga seadmetel.

Tarkvara uuendusega kaasneb ka integreeritud paroolide rakendus, kus on kõik paroolid olemas ning kättesaadavad. Nüüd ei pea enam kõiki paroole eraldi otsima ja pidevalt “unustasin parooli” nuppu vajutama. Lisaks on võimalik IOS18 uuendust kasutades rakendusi lukku panna ja sõnumeid ajastada. AirPods Pro uuendusena tutvustati funktsiooni, millega on võimalik pea liigutustega kõnedele vastata ja neid kinni panna.

Vision Pro sai samuti uue VisionOS tarkvarauuenduse ning tutvustati erinevaid uusi funktsioone. Kuid veel suurema uuendusena on võimalik Vision Pro-d Euroopa Apple ID-ga kasutada ning Euroopast osta juba juuni lõpust! Vision Pro on muutumas üha populaarsemaks seadmeks tänu seadme laialdastele kasutusvõimalustele. Mobipunktist on võimalik Vision Pro-d juba soetada ning soovi korral ka rentida!

Viimase ägeda uuendusena tutvustati kalkulaatorit, mis lahendab kõik matemaatilised ülesanded sinu eest ise. Pead vaid võrrandi kirja panema ning uus IOS 18 lahendab selle sinu eest. Kõigile kooliõpilastele on see kindlasti suur rõõmusõnum. 😜

Meie Mobipunktis ootame juba sügist, et uusi funktsioone ja rakendusi katsetada! 🎉

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



5 Kingiideed Koolilõpetajale Mobipunktist


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
21.05.2024   Toote tutvustused


5 Põhjust Miks Eelistada Kasutatud MacBooki Uue Asemel


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
14.05.2024   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud