Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Selle suve hitid Mobipunktis!

Mobipunkt
30.06.2024   Toote tutvustused

Suvi on aeg, mil paljud meist otsivad uusi seadmeid, mis teeksid igapäevaelu lihtsamaks ja nauditavamaks. Mobipunkt toob teieni selle suve parimad pakkumised ja kuumimad tooted, mida lihtsalt ei saa vahele jätta. Tutvustame teile meie hitt-tooteid, mis on täiuslikud kaaslased suvisteks seiklusteks ja tööalasteks väljakutseteks.

Too oma vana Apple seade Mobipunkti ning paneme tagasiostuhinnale 50€ juurde. Tagasiostu kampaania kehtib alates iPhone 11 mudelist, mille väärtus on vähemalt 50€*. Nii saad uue seadme veelgi soodsamalt.♻️ 

iPad Air 11” 2024 & iPad Air 13” & iPad Pro 11”

Uued iPad Air mudelid on täiuslikud kaaslased nii tööks kui meelelahutuseks. iPad Air 11-tolline ja iPad Air 13-tolline versioon pakuvad suurepäraseid ekraane, võimsat jõudlust ja mugavat kaasaskantavust. Mõlemad mudelid on varustatud uusima M2 kiibiga, mis tagab sujuva ja kiire kasutuskogemuse. Ideaalne valik nii kunstnikele, õpilastele kui ka professionaalidele. iPad Pro 11” on tõeliselt võimas seade, mis suudab täita ka kõige nõudlikumad ülesanded. Liquid Retina ekraan, M4 kiip ja kuni 1TB salvestusruumi võimaldavad teil töötada, mängida ja luua sisu ilma piiranguteta. See on ideaalne tööriist neile, kes vajavad mobiilset ja võimsat lahendust. Ning loomulikult on iPad kõige parem kaaslane suvistel auto- või lennureisidel.

AirPods Max

AirPods Max kõrvaklapid on suurepärane valik muusikasõbrale. Aktiivne mürasummutus, ruumiline heli ja mugav disain teevad neist parima valiku muusika nautimiseks ja kõnede pidamiseks. Need klapid on loodud pakkuma tipptasemel helikogemust igas olukorras.

MacBook Pro M3 kiibiga

MacBook Pro M3 on revolutsiooniline sülearvuti, mis pakub enneolematut jõudlust ja akukestvust. Uus M3 kiip tagab erakordse kiiruse ja efektiivsuse, muutes selle ideaalseks tööriistaks professionaalidele, kes vajavad võimsat ja usaldusväärset sülearvutit. Uusim MacBook Pro on saadaval nii 14.2" kui ka 16" ekraanimõõdus.

iPhone 15 mudelid

iPhone 15 seeria pakub midagi igale maitsele. Uued mudelid on varustatud veelgi paremate kaamerate, kiirema protsessori ja pikema akukestvusega. iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max on klientide seas palavalt armastatud ning väga populaarsed, kui sina ei ole veel jõudnud enda vanemat mudelit uue vastu ümber vahetada siis nüüd on selleks suurepärane võimalus!

HomePod

HomePod on täiuslik kodune nutikõlar, mis pakub suurepärast helikvaliteeti ja sujuvat integratsiooni Apple'i ökosüsteemiga. See on ideaalne lahendus muusika kuulamiseks, nutikodu seadmete juhtimiseks ja igapäevaste ülesannete lihtsustamiseks.

Kasutatud iPhone 

Kasutatud iPhone on suurepärane võimalus neile, kes otsivad kvaliteetset nutitelefoni taskukohase hinnaga. Need seadmed on läbinud põhjaliku kontrolli ja on valmis pakkuma suurepärast kasutuskogemust veel paljudeks aastateks. Kõigil kasutatud seadmetel on 2 aastat garantiid!

Watch Ultra 2 ja Watch SE 2023

Watch Ultra 2 ja Watch SE 2023 pakuvad mõlemad suurepärast lahendust teie tervise ja fitnessi jälgimiseks, kuid erinevad oma funktsioonide ja hinnaklassi poolest. Watch Ultra 2 on loodud aktiivsele elustiilile, pakkudes EKG-d, vere hapnikusisalduse mõõtmist ja une jälgimist, samas kui Watch SE 2023 on taskukohasem valik, mis sisaldab kõiki põhifunktsioone nagu treeningute jälgimine, südame löögisageduse mõõtmine ja teavitused. Mõlemad mudelid pakuvad mugavust ja stiili, olles täiuslikud kaaslased teie igapäevases elus.

Tule Mobipunkti ja leia endale sobivaim seade, mis vastab teie suvistele vajadustele ja soovidele. Meie tootevalikust leiate kindlasti midagi, mis teeb teie elu lihtsamaks ja lõbusamaks. Naudi suve koos parimate Apple seadmetega!

*Kampaania kehtib kõigile klientidele, kes toovad kampaaniaperioodil (01.07-31.07) Mobipunkti iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14 seeria mudeli, mille väärtus on vähemalt 50€ ning vahetavad selle vabalt valitud Apple seadme vastu. Kui vana seadme väärtus on vähemalt 50€, lisab Mobipunkt omalt poolt vana seadme väärtusele 50€ boonusena. 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Mida oodata Apple tarkvarauuendustest?


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
12.06.2024   Toote tutvustused


5 Põhjust Miks Eelistada Kasutatud MacBooki Uue Asemel


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
14.05.2024   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud