Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Parimad Apple seadmed algavaks kooliaastaks!

Mobipunkt
4.08.2024   Toote tutvustused

Uue kooliaasta lähenedes on paljudele õpilastele ja nende vanematele olulisel kohal koolitarvete nimekiri. Kuid lisaks traditsioonilistele vihikutele ja pliiatsitele on tänapäeva koolilaste ja üliõpilaste jaoks hädavajalikud ka erinevad tehnoloogiaseadmed. Kui oled kaalumas kvaliteetse tehnika soetamist, on Mobipunkt suurepärane koht, kust leida uusi ja kasutatud Apple seadmeid.

1. Kasutatud iPhone

Kooliteed alustavale lapsele sobib ideaalselt näiteks iPhone SE (2020) või iPhone SE (2022) mudel. Seadme hind ning kvaliteet on suurepäraselt paigas. Kuna tegu on hiljutiste mudelitega on seadmed on piisavalt võimsad, et mängida kõiki mänge ning olla suhtluses oma sõprade ja vanematega. Lisaks on seade oma mõõdult lapsele väga sobilik. Tutvu valikuga lähemalt siin. Kasutatud iPhone mudelitest on koolilapsele veel sobilikud näiteks iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 ja uuemad mudelid. Kasutatud seadmed on töökindlad ning väga hea hinnaga! 

Kõik kasutatud seadmed tulevad 2 aastase garantiiga ning kasutatud iPhone-d eritellimusel Mobipunkti karbis, kus on olemas laadimisjuhe ning SIM-nõela, et saaksid kohe oma uut seadet kasutama hakata!

2. Kasutatud MacBook

Uus MacBook tundub liiga kallis investeering kuid kodutööd on vaja ära teha? Valides kasutatud MacBook-i on garanteeritud parem ostuhind, turvalisus ning tegemist on keskkonnasõbralikuma valikuga. Meie seadmed on läbinud põhjaliku kontrolli ning seadmetele tuleb kaasa 2 aastane garantii. Hea valik koolilapsele on näiteks MacBook Pro 13.3” 2019 või veidi võimsam ja suurema ekraaniga MacBook Pro 16”. Kogu valikuga tutvu lähemalt siin.

PS! Ostes terve augusti vältel Mobipunktist uue või kasutatud MacBook-i on esimene hooldus meie kulul, et sinu arvuti eluiga oleks veelgi pikem!*

3. iPad 10.9”(2022)

Soodne, kuid võimas! Tegemist on iPadiga, millega on võimalik kõik oma igapäevased kooli-ja kodutööd tehtud saada ning rohkemgi veel. iPadiga on võimalik kasutada Apple Pencil-it, millega lihtsalt ning mugavalt märkmeid teha. Loomulikult saab iPad-i kasutada ka meelelahutuseks, näiteks mängude mängimiseks või filmi vaatamiseks. Tutvu valikuga lähemalt siin.

4. AirPods & Airpods Pro

Soovid oma kooli või koju minekut lõbusamaks muuta? Selleks on ideaalne soetada endale Apple juhtmevabad kõrvaklapid AirPod-sid. Klappidel on hea kauakestev aku ning väga hea kvaliteet, mis muudab muusika kuulamise kogemuse suurepäraseks. Airpods Pro 2 klappidel on ka väga hea mürasummutus funktsioon. Tutvu valikuga lähemalt siin. 

5. AirTag

Üheks soodsaks, kuid väga praktiliseks kingiks lapsele on AirTag . Lapsed kipuvad tihti asju kaotama ning AirTag on selleks hea vidin, mida kinnitada võtmete või koti külge, et asjad lihtsamalt ülesse leida.

*MacBooki korraline hooldus sisaldab seadme põhjalikku tolmupuhastust ning riistvara kontrolli. Hoolduse alla ei kuulu põhjalik klaviatuuripuhastus, vedelikupuhastus ning muude vigade likvideerimine, mis on tingitud kasutajapoolsest kasutamisest või juhtumitest. Tasuta tolmupuhastus kehtib kuni 31.12.2025 ning seda saab teostada ainult Mobipunkti esinduses (Kalasadama tn 4a).

 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Apple tulevikutoode - Vision Pro


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
17.07.2024   Toote tutvustused


Selle suve hitid Mobipunktis!


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
30.06.2024   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud