Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

5 parimat MacBook-i kooli alguseks

Mobipunkt
15.08.2024   Toote tutvustused

Kooli algus on paljudele õpilastele ja üliõpilastele põnev, kuid see võib olla ka stressirohke aeg, eriti kui on vaja valida sobiv sülearvuti, mis aitaks õpingutes parimat tulemust saavutada. MacBookid on tuntud oma usaldusväärsuse, jõudluse ja elegantse disaini poolest, mistõttu on need populaarsed valikud õpilaste seas. Kui otsid soodsamat lahendust, tasub kaaluda kasutatud MacBooki ostmist. Mobipunktis on kõigil kasutatud Apple seadmetel 2 aastat garantiid.

PS! Ostes augustis Mobipunktist uue või kasutatud MacBooki on esimene hooldus meie kulul!*

MacBook Pro 13.3” M1

MacBook Pro 13.3” M1 mudel on suurepärane valik neile, kes otsivad kompaktsust ja jõudlust. Sellel mudelil on Touch Bar ja suurepärane Retina ekraan, mis pakub kvaliteetset pilti ja head jõudlust. See on eriti hea valik tudengitele, kes tegelevad graafilise disaini, programmeerimise või videotöötlusega, kuid soovivad midagi veidi kergemat kui 16-tolline mudel.

MacBook Pro 16” (2019)

Kui vajad rohkem võimsust ja suuremat ekraani, siis MacBook Pro 16” on ideaalne valik. Selle suurepärane Retina ekraan ja jõuline graafikakaart teevad sellest parima valiku disainitudengitele, programmeerijatele ja videomonteerijatele. Kuigi see on natuke raskem ja suurem, pakub see tõeliselt võimast tööriista, mis suudab hõlpsasti toime tulla ka kõige nõudlikumate ülesannetega.

MacBook Air 13.6” (2024)

Kui otsid uutemat ja kaasaegsemat disaini, siis MacBook Air 13.6” 2024. aasta mudel on suurepärane valik. Selle õhemad raamid ja uuendatud disain teevad sellest visuaalselt atraktiivse ja funktsionaalse sülearvuti. Kuigi see pole sama võimas kui Pro mudelid, sobib see suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks, sealhulgas esitluste loomiseks, esseede kirjutamiseks ja veebis surfamiseks.

MacBook Air 15.3” (2023)

MacBook Air 15.3” on kõige suurem ja uuem Air mudel, mis pakub rohkem ekraaniruumi neile, kes eelistavad töötada suurema kuvariga. See on suurepärane valik tudengitele, kes vajavad suuremat ekraani, kuid ei soovi kaotada MacBook Airi kergust ja kompaktsust. Uuemad komponendid tagavad kiire ja sujuva töö, olenemata sellest, kas tegeled veebibrauseri või fototöötlusprogrammiga.

MacBook Pro 14.2” (2023)

MacBook Pro 14.2” on ideaalne valik neile, kes soovivad midagi võimsamat kui Air, kuid ei soovi 16-tollise mudeli suurust ja kaalu. Sellel mudelil on M3 või M3 Pro kiip, mis teeb sellest ülivõimsa tööriista. Ideaalne loomingulistele tudengitele, kes tegelevad muusika, video või graafilise disainiga. Samuti on see suurepärane valik programmeerijatele ja inseneridele, kes vajavad võimsat masinat oma projektide jaoks.

Kasutatud MacBooki ostmine on suurepärane viis saada tipptasemel sülearvuti taskukohasema hinnaga. Valik sõltub peamiselt sinu vajadustest ja eelarvest. MacBook Air sobib suurepäraselt neile, kes eelistavad kergust ja liikuvust, samas kui MacBook Pro mudelid pakuvad rohkem võimsust ja suuremaid ekraane. Ükskõik millise mudeli valid, võid olla kindel, et MacBook on usaldusväärne kaaslane kogu kooliaasta vältel. Kui sa ei tea millist MacBook-i valida, võid alati meie esindusest läbi astuda ning leiame Sinu vajadustele vastava MacBooki. 

*MacBooki korraline hooldus sisaldab seadme põhjalikku tolmupuhastust ning riistvara kontrolli. Hoolduse alla ei kuulu põhjalik klaviatuuripuhastus, vedelikupuhastus ning muude vigade likvideerimine, mis on tingitud kasutajapoolsest kasutamisest või juhtumitest. Tasuta tolmupuhastus kehtib kuni 31.12.2025 ning seda saab teostada ainult Mobipunkti esinduses (Kalasadama tn 4a).

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Parimad Apple seadmed algavaks kooliaastaks!


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
4.08.2024   Toote tutvustused


Parimad Apple seadmed algavaks kooliaastaks!


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
4.08.2024   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud