Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Mida võib oodata uuelt iPhone 16 mudelilt?

Mobipunkt
27.08.2024   Toote tutvustused

September on alati põnev kuu, sest välja tuleb uus iPhone 16 mudel. Juba praegu ringleb palju kuulujutte, millised uuendused seadmele tulevad ning meie oleme juba väga põnevil! Mida uuelt mudelilt oodata?

Suurem ekraan

Kuigi välimuses suuri muutusi ei oodata, prognoositakse väikseid ekraanisuuruse suurenemisi ja uut kuvasuhet iPhone 16 Pro ja iPhone 16 Pro Max mudelitele. Kõikidele neljale iPhone 16 mudelile peaks lisanduma uus Capture Button, mida kasutatakse fotode ja videote tegemiseks.

Disainimuutused

Tavalistel iPhone 16 mudelitel oodatakse vertikaalset kaamerapaigutust. Apple on kasutanud hilisematel iPhone mudelitel diagonaalset paigutust, kuid vahetus võib võimaldada ruumilise video salvestamist kasutades Ultrawide ja Wide kaameraid. iPhone 15 Pro mudelitel on olemas Action Button ja sellel aastal oodatakse selle funktsiooni laienemist ka tavalistele iPhone 16 mudelitele. Kõigil iPhone 16 mudelitel kasutatav Action Button saab olema identne iPhone 15 Pro Action Buttoniga. See nupp, mis asendab traditsioonilist hääletu režiimi lülitit, suudab täita mitmeid funktsioone, näiteks taskulambi aktiveerimine, kaamera sisselülitamine, fookusrežiimi sisse- või väljalülitamine, tõlkimise kasutamine, vaikse režiimi sisse- või väljalülitamine ja palju muud.

Apple Intelligence ja täiustatud Siri

iOS 18.1-ga toob Apple turule Apple Intelligence’i, AI tööriistade komplekti, mida on võimalik kasutada erinevates keeltes. Apple Intelligence töötab ainult praeguste iPhone 15 Pro mudelitega ja mõned kõige uuenduslikumad AI funktsioonid võivad hiljem olla piiratud iPhone 16 mudelitele. iPhone 16 mudelitel on kuulujuttude järgi parem mikrofon, mis parandab oluliselt Siri kogemust. See täiustus on kooskõlas iOS 18 uute Apple Intelligence’i funktsioonide integreerimisega, pakkudes paremat suhtlust Siri ja erinevate rakenduste vahel.

Uus kaameratehnoloogia

Fotograafiahuvilised võivad oodata iPhone 16 Pro mudelite täiustatud 48-megapikslist Ultrawide objektiivi, mis lubab paremat pildikvaliteeti, eriti kehvemates valgustingimustes. Lisaks on kuulujuttude järgi nii iPhone 16 Pro kui ka Pro Max mudelitel 5x telefoto objektiivid, funktsioon, mis oli varem piiratud suurema iPhone 15 Pro Max mudeliga.

Aku uuendused

Ootused on kõrged, et iPhone 16 Pro mudelid kasutavad uuendatud akutehnoloogiat, mis võib viia suurema mahutavuse ja pikema elueani. See tehnoloogia võib olla täiustatud kiirema juhtmega ja juhtmevaba MagSafe laadimise võimekusega.

Protsessori uuendused

iPhone 16 Pro ja Max mudelid saavad A18 Pro protsessori, mis pakub tagasihoidlikke kiirusparandusi ja täiustatud Neural Engine’i, samuti tuge täiustatud generatiivse AI võimekustele. Tavalistel mudelitel on oodata A18 kiibi varianti, kuid täpsed spetsifikatsioonid pole veel kinnitatud.

Seadmed lanseeritakse 9. septembril, Eesti aja järgi kell 20.00 ning peale seda on kõiki mudeleid võimalik Mobipunkti kodulehelt eeltellida. 

📨Liitu uudiskirjaga 📨 ning ole esimeste seas uue iPhone 16 eeltellija:
https://lnkd.in/d6X4U8bd

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



5 parimat MacBook-i kooli alguseks


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
15.08.2024   Toote tutvustused


5 parimat MacBook-i kooli alguseks


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
15.08.2024   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud