Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Apple Watch Series 3

Mobipunkt
16.09.2017   Toote tutvustused
Apple watch series 3 apple watch 3 mobipunkt watch watch series 2 watch sport iphone health siri music airpods

Nüüd, kui esimene elevus on vaibunud ja inimesed uutelt iPhone’idelt mõtteid ka mujale saavad, tutvustame rõõmuga Apple’i kolmandat suurt uut toodet. Lisaks tutikatele telefonidele on sel sügisel poelettidele lisandumas ka uhiuus Apple Watch, mis eelkäijat oluliselt täiustab. Juba kuu lõpus kättesaadav Apple Watch Series 3 on justkui nutitelefon, isiklik assistent, spordikell ja muusikamängija ühes.

Apple watch series 3 apple watch 3 mobipunkt watch watch series 2 watch sport iphone health siri music airpods


Kõige suurema uuendusena on värskele nutikellale lisatud mobiilse interneti tugi, mis lubab nautida kõiki nutitelefoni võlusid ilma kobakat seadet kaasas kandmata. Kolmanda seeria Apple Watchiga saab vastu võtta telefonikõnesid ja saata sõnumeid isegi siis, kui oled telefonist kilomeetrite kaugusel. Samuti on kell justkui kunagise 6nda generatsiooni iPod Nano nutikas järeltulija - Apple lubab, et nutikellaga saab kuulata üle 40 miljoni heliteose. Kas internet ka Eestis tööle hakkab, seda veel keegi täpselt öelda ei oska. 

Apple watch series 3 apple watch 3 mobipunkt watch watch series 2 watch sport iphone health siri music airpods


Isikliku assistendi rolli täidab Apple’i seadetes peituv Siri, kelle abi võib täitsa asjakohane olla. Häälkäsklusele reageeriv nutiabiline on võimeline saatma telefoniraamatu adressaatidele tekstisõnumeid, tuletama meelde tähtsaid kohtumisi, andma juhiseid koju jõudmiseks, arvutama restoranis jootraha ja andma reaalajas infot ilmastikuolude ja reisiplaanide osas. Kolmanda seeria Apple Watchiga on võimalik ka Siri häält kuulda, kasutades selleks ettenähtud EarPod kõrvaklappe. 

Apple watch series 3 apple watch 3 mobipunkt watch watch series 2 watch sport iphone health siri music airpods


Ka spordisõpradele pakub uus Apple Watch palju võimalusi, olles sobilikuks kaaslaseks nii matkajatele, hobisportlastele kui lihtsalt aktiivse eluviisiga inimestele. Iga päev mõõdab kell kolme erinevat aktiivsusvormi: liikumine, treenimine ja seismine. Eesmärgiks on saada igapäevaselt kõik kolm ringi täis. Enda aktiivsust saab võrrelda kaaslaste ja sõpradega, innustades üksteist ja hoides teiste edusammudele pöialt. Spordiassistent loeb pulssi, luues statistikat kasutaja puhke- ja treeningrežiimi pulsi kohta. Kellas on olemas erinevad spordi- ja taastumise rakendused ning meeldetuletused treeningu ja veejoomise jaoks. Kogu informatsioon talletub mugavalt iPhone’iga sünkroniseeritavasse terviserakendusse Health. 

Kolmanda seeria Apple Watch tuleb USAs müügile juba septembrikuus, jõudes Euroopa turule hilissügisel. Orienteeruvad hinnad jäävad umbes 500-550€ vahele. Tänasel päeval on keeruline öelda, kas ja millal mobiilse internetiga eSimi kasutav nutikell Eestis ettenähtult toimima hakkaks. Veidi soodsamast hinnaklassist ilma mobiilse internetita kolmanda seeria kellad saavad aga Eestis olema sama funktsionaalsed kui mujalgi.

Soovitame lugeda ka neid postitusi:
• iPhone 8 - uue generatsiooni iPhone
iPhone X - Ütle tere tulevikule


← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

Mobipunkt iPhone aku külmas iphone aku vahetus aku protsent väheneb külmaga

Miks iPhone külmas akut nii kiirelt kaotab ja kuidas seda vältida?

Õues on krõbe külm, seisad lumesajus bussipeatuses ja jäid napilt viimasele bussile hiljaks. Võtad taskust välja just laetud telefoni…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
28.02.2018   Varia
Mobipunkt  touchbari või funktsiooninuppudega MacBook

Kumb on parem - touchbari või funktsiooninuppudega MacBook?

Mida täpselt touchbar teha oskab ja kas arvutiostul peaks eelistama kõige värskemat või pigem vanu, funktsiooninuppudega mudeleid? …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
15.12.2017   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud