Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

iOS 11 on väljas! Mis on uut?

Mobipunkt
20.09.2017   Toote tutvustused
Apple iphone ios 11 uus ios uus tarkvara mobipunkt iphone ipad photos siri liitreaalsus

Kõigil iPhone’ide ja iPadide omanikel on põhjust rõõmustada - eile tuli viimaks välja tutikas iOS 11, mis lubab Apple’i nutiseadmete kasutamist täielikult muuta.

Apple’i sõnul toob uue operatsioonisüsteemi kasutusele võtmine seadmetesse palju värskust, muutes telefonid ja tahvelarvutid võimsamaks kui kunagi varem. iOS 11 toob põneva liitreaalsuse ja professionaalsel tasemel foto- ning videovõimalused sadadesse miljonitesse Apple’i seadmetesse üle kogu maailma.

Uus operatsioonisüsteem muudab iPadid veelgi võimsamateks töövahenditeks, kui need varem olid. Verivärske allriba Dock saab uue kuue ja lubab lemmikfaile või -rakendusi vaid ühe lihtsa liigutusega avada. Produktiivsuse kasvatamiseks on rööprähklemise võimaluste juures lisaks Split View vaatele ja Slide Over. Nende funktsioonide abil on võimalik kasutada mitut mitu rakendust korraga ja nende vahel mugavalt laveerida.

Apple iphone ios 11 uus ios uus tarkvara mobipunkt iphone ipad photos siri liitreaalsus

Kiire eluviisiga inimestele on iOS 11 võimalused asendamatud. Muuhulgas on lisatud Apple Pencil kasutusvõimalusi. Nüüdsest on Apple’i pliiatsi ja nutiseadme kasutamine sama mugav, kui tavaline pastakas ja paber, kuid oluliselt rohkemate võimalustega. Näiteks võib skannerida dokumendi telefoni abil seadmesse, allkirjastada see ekraanil Apple Penciliga ja saata kohe meiliga soovitud adressaadile. Lisaks saab pliiatsiga nii märkmeid kirjutada, joonistada, kui ka palju muud.

Liitreaalsus saab sel nädalal sadadele miljonitele inimestele kättesaadavaks, sest Apple lisas AR toe nii iPadidele kui iPhone’idele. Selle abil saab kogeda virtuaalseid mänge stseenidega päris-elust, nautida teises võtmes poodlemist ja palju muud. Asjakohased rakendused kasutavad liitreaalsuse loomiseks Apple’i nutividinate sisseehitatud kaamerat, võimsaid protsessoreid ja liikumisandureid.

Apple iphone ios 11 uus ios uus tarkvara mobipunkt iphone ipad photos siri liitreaalsus

Ka Photos rakendustega saab nüüd oluliselt rohkem korda saata. Innovaatiline portree-režiim kasutab pildistabilisaatorit, True Tone välku ja HDRi. Nende lisade kasutamisel näevad edaspidi kõik pildid välja, nagu need oleksid professionaali tehtud. Lisaks sellele saab Loop ja Bounce efekte kasutades luua lõputult taasesitavaid Live pilte, mida sotsiaalmeedias jagada saab.

Apple iphone ios 11 uus ios uus tarkvara mobipunkt iphone ipad photos siri liitreaalsus

Lisaks on oodata, et App Store saab kauni ja kaasaegse välimuse, mis aitab uusi mänge ja rakendusi oluliselt lihtsamalt üles leida ja välja valida. Apple’i kuulus nutiassistent Siri saab endale uue hääle ja intonatsiooni, mis tema kasutamise oluliselt pehmemaks ja loomulikumaks teeb. Sel sügisel avaneb esmakordselt ka Apple Pay võimalus, mis lubab läbi Messages rakenduse või Siril teha makseid Apple Walletisse salvestatud kaartide pealt.

Apple iphone ios 11 uus ios uus tarkvara mobipunkt iphone ipad photos siri liitreaalsus

Soovitame lugeda ka neid postitusi:
• iPhone 8 - uue generatsiooni iPhone
Apple Watch Series 3
• iPhone X - Ütle tere tulevikule

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

Mobipunkt  touchbari või funktsiooninuppudega MacBook

Kumb on parem - touchbari või funktsiooninuppudega MacBook?

Mida täpselt touchbar teha oskab ja kas arvutiostul peaks eelistama kõige värskemat või pigem vanu, funktsiooninuppudega mudeleid? …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
15.12.2017   Toote tutvustused
Mobipunkt iPhone X on kohal mobipunkt apple iphone ipad macbook iphone 10

Mis on uut iPhone X-il?

iPhone X on kahtlemata selle sügise ja talve oodatuima Apple toode, Apple’i tõeline lipulaev. Kui iPhone 8 müüginumbrid rekordeid ei p…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
8.12.2017   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud