Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Mobipunkti lemmikrakendused pere kõige noorematele

Mobipunkt
4.12.2017   Kasulikud artiklid-nipid
Mobipunkt Apple Ipad mängud lastele

Internetiavarustes leidub nii mõndagi - vastavalt õnnele võib sealt leida kas väga harivaid või veidi kummalisi vasteid. Sama kehtib ka telefoni- ja tahvelarvuti rakenduste kohta. Täiskasvanutena oskame veel valida, millega soovime oma aega ja nutiseadmeid sisustada. Lapsed aga võtavad tihtipeale vastu kõik, mis internet neile ette söödab. Seega on vanemate ja õdede-vendade vastutus valida, mis pere kõige noorematele liikmetele nutiseadmetes kättesaadav on. Mobipunkti soovitus on lapsele mõeldud telefon või iPad täita nii huvitavate ja harivate rakendustega, et kõige pisematel muu vastu huvi ei tekikski! Mis on meie lemmikud mängud ja appid, mis iga lapsevanem peaks kohe alla tõmbama?

 Pusled ja mälumängud
 
Lapse vanusele vastava raskusastmega pusled ja mälu treenivad mängud mõjuvad hästi nii väikse inimese peenmotoorikale, loogilisele mõtlemisele, keskendumisvõimele kui mälule. Parim asi nende mängude juures? Laps saab endale sobivas tempos areneda ja samal ajal tõeliselt lõbutseda. Ah, mis siin salata - sellised loogikamängud sobivad kõigile, eelkooliealistest kuni pensionärideni välja! Kodumaistest mängudest soovitame näiteks mängupakki Kids Jigsaw Puzzle Megapack, mis tõotab igaühe meelt lahutada.

 Tähe- ja numbrimängud
 
Lugema ja kirjutama õppivatele lastele on tähe- ning numbrimängud eriti heaks abimeheks. Läbi mängimise õppimine aitab lastel mõista, et õppimine on tore, mitte tüütu kohustus. Apple Store’is on palju erinevaid variante mängudest, mille abil tähed ja numbrid selgeks õpetada. Eestikeelsete laste jaoks on näiteks Linnast Linna heaks variandiks, et tähed kiiresti selgeks õppida; numbreid saab õppida kodumaises mängus Number game HD. Kes soovib lastele juba noorest east mitu keelt selgeks õpetada, leiab Apple Store’is ka lugematul hulgal ingliskeelseid õppemänge.

 Strateegiamängud
 
Ka strateegiamängud võivad olla vägagi arendavad ja kasulikud noore inimese mõtlemisele. Kui lapsele peaks meeldima action, siis saab seda talle ka hariduslikul viisil pakkuda. Suuremad lapsed saavad zombies’id matemaatiliste tehete abil hävitada mängus MathZombies, inglise keele hääldust võib harjutada analoogilises mängs WordZombies. Amazing Alex on aga tõeliseks hitiks insenerimõtlemisega noortele, kellele meeldib asju leiutada nii päriselus kui nutimaailmas.
Vanemad ei pea ka lapse nutiaja pärast muretsema, kui on kindlalt teada, et tahvelarvutis ja telefonis olevad rakendused on arendavad ning teevad noorele mõistusele ainult head.

Soovitame lugeda ka neid postitusi:
• iPhone 8 - uue generatsiooni iPhone
• Apple Watch Series 3
• iPhone 7 vs iPhone 8 - kumba osta?

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

Mobipunkt iPhone aku külmas iphone aku vahetus aku protsent väheneb külmaga

Miks iPhone külmas akut nii kiirelt kaotab ja kuidas seda vältida?

Õues on krõbe külm, seisad lumesajus bussipeatuses ja jäid napilt viimasele bussile hiljaks. Võtad taskust välja just laetud telefoni…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
28.02.2018   Varia
steve jobs mobipunkt apple iphone apple inc macbook imac apple watch iphone 8 iphone x ipod iphone 2g esimene iphone

Legendaarse Steve Jobsi säravaimad hetked

Täna, 5. oktoobril möödub kuus aastat legendaarse Steve Jobsi surmas. Jobs oli üks meie aja suurimad leiutajaid ja hinnatumaid ettevõtj…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
5.10.2017   Inimesed
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud