Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

E-raamatusõprade paradiisid

Mobipunkt
26.04.2018   Varia
e-raamatud, e-raamatud laenutus, e-raamatukogu, mobipunkt

Ehkki ei ole midagi paremat kui hoida käes ühte head raamatut, pean ma raamatusõbrana tunnistama, et mingil hetkel on raamaturiiul nii pungil täis, et sinna ei mahu parimagi tahtmise juures enam ühtegi head teost. Pealegi kogu see tolm... Nii jõuab iga suure lugeja elus kätte hetk, mil ta peab endale tunnistama, et ta ei saagi osta endale koju iga raamatut, mida ta tahab lugeda, sest need lihtsalt ei mahu enam ära. 

Õnneks on aga loodud muidki võimalusi, kuidas hoida kodus sadu ja sadu raamatuid, ilma et need võtaks oluliselt ruumi. Ja need kõik mahuvad isegi teie käekotti! 

Üks hea võimalus lugeda e-raamatuid on Elisa e-raamat, mida saab 14 päeva tasuta proovida ning edaspidi 8,99 eest lugeda nii palju raamatuid kui hing ihkab. Valikus on üle 2500 eestikeelse raamatu, nii et lugemist jagub! 

Kes aga päris iga kuu ei loe ja tahab lihtsalt vahel ajaviiteks mõnd põnevat raamatut "lehitseda", on Apollos ja Rahva Raamatus saadaval üksikuid raamatuid. Üllataval kombel on seal isegi päris lai valik tasuta raamatuid ning e-ajakirju. 

Ja kes armastab "raamatukogus" käia, on olemas e-raamatukogu ELLU, kus saab lugeda eesti ja välismaisete autorite teoseid, nii ilu- kui teadmiskirjandust. Et raamatuid laenutada, peab olema Tallinna Keskraamatukogu lugeja ning piisab vaid internetiühendusega arvuti, tahvelarvuti või nutitelefoni olemasolust. 

 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

airdrop, andmete tõstmine, iphone piltide saatmine, mobipunkt, airdrop kasutamine, airdrop ei tööta, kuidas kasutada airdropi

Mis on AirDrop ja kuidas seda kasutada?

AirDrop on tohutult lahe ja kasulik, aga on üks nendest teenustest, millest paljud kuulnudki ei ole. …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
25.04.2018   Kasulikud artiklid-nipid
kuidas leiutati internet, interneti leiutamine, esimene arvuti, ARPANET, esimene internetibrauser, interneti ajalugu, millal leiutati internet, mobipunkt, interneti olemus, kes leiutas interneti, millal tehti esimene arvuti,

Kuidas leiutati internet?

Tänapäeval peame iseenesestmõistetavaks, et e-kirja saates jõuab see saajale kohale vaid hetkega, mitte ei pea kirja postkontorisse viim…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
2.04.2018   Ajalugu
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud