Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Viis iPhone'i äppi, mis iga eestlase telefonis võiksid olla

Mobipunkt
26.06.2018   Kasulikud artiklid-nipid
äpid, eesti äpid, taxify, delfi, taksoäpid, lingvist, keeleõpe telefonis, mobipunkt, parimad appid, iphone app, app store,

Äpid muudavad kohe kindlasti elu palju lihtsamaks. Millised on aga need äpid, mis kindlapeale iga eestlase telefonis olema peaksid? 

1. Taxify, Uber, Yandex – Need äppid on meid vabastanud tüütust taksofirmade läbihelistamistest ja on muutnud takso tellimise mugavaks ja kiireks. Tasub vaid äppi sisse logida ning loetud minutite jooksul ootab takso maja ees. Ja mis veel tähtsam, nende appidega saab taksot tellida ka välismaal, ole või Tansaanias. 

 

2. Delfi ja Postimees – Kes loeb, see teab! Tihtipeale tekib näiteks bussiga sõites vabu hetki, mil on hea vaadata üle uudised, mis Eestis ja mujal maailmas toimunud on. 




3. Swedbank, LHV, SEB - Või sinu kodupanga äpp. Ära sõltu igapäevaelus arvuti või internetipanga kättesaadavusest.
Panga äppiga saad mugavalt vaid ühe liigutusega vaadata oma kontojääki ja tehinguid, muuta kaartide limiite, maksta otse krediitkaardi kontolt, blokeerida ja taasaktiveerida kaarte ning mis kõige olulisem, maksed jõuavad kohale vaid mõne hetkega. 
 


4. Google Maps ja Waze - kes mida eelistab. Eks meil kõigil tuleb tihti ette olukordi, kus sihtpunkt asub meile tundmatus kohas. Siin tulebki appi mugav äpp, mis meile kogu teekonna ette näitab ning valib veel kõige kiirema tee, arvestades liiklusummikuid ja teetöid. Mis teeb aja planeerimise veel lihtsamaks on see, et nende äppidega näeme ka täpselt ära, kui kaua sõidu peale aega kulub. 



5. MINU.TV – minuTV äpiga on kogu meelelahutus sinuga kõikjal kaasas. Vahel kohe tahaks enne magamaminekut vaadata ühe lühikese sarja. Aga ei viitsi sooja teki alt välja hüpata, et televiisorit tööle panna. MINU.TV-ga saad vaadata filme, seriaale ja multikaid nii telefonis, tahvlis kui ka arvutis. 




 






← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

iphone nipid, iphone kompass, iphone taimer, mobipunkt, iphone lood, iphone jälgimine, iphone asukoha jälgimine

iPhone'i nipid, millest sa veel ei teadnud


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
26.04.2018   Kasulikud artiklid-nipid
meditatsioon, meditatsioon kodus, ise mediteerimine, kuidas mediteerida, mobipunkt, rahustav äpp

Lõõgastu meditatsiooniäppidega

Sessiaeg võib olla väga stressirikas ning abiks võib tulla paar meditatsiooniäppi, mis kohe taskust võtta.…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
26.04.2018   Kasulikud artiklid-nipid
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud