Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Apple Event ja uued seadmed 2021

Mobipunkt
15.09.2021   Toote tutvustused

Igal sügisel tutvustab Apple oma uusi tooteid ja nii ka sellel aastal. Tänavu sügisel sai uuenduse iPhone, iPad ning Apple Watch.

iPhone

Alates septembri lõpust on saadaval neli uut seadet nagu ka eelmistel aastatel. Selle aasta mudeliteks on iPhone 13 & 13 Mini, iPhone 13 Pro & 13 Pro Max.

iPhone 13 & 13 Mini

Suurimaks muutuseks välimuselt on uus kaamera asetus ning väiksem notch. Uuel seadmel on viis värvi: Red, Midnight, Blue, Starlight, Pink. Varasemalt on väikseimaks mälumahuks olnud 64GB, kuid sellel aastal leiab valikust 128GB, 256GB, 512GB mälumahuga mudelid. Telefonid on varustatud A15 Bionic kiibiga. Seadmel on suurem aku, tänu millele on võrreldes eelmise aasta mudelitega iPhone 13 mini kuni 1.5h ning iPhone 13 kuni 2.5h pikema aku kestusega. Seadmetega on nüüdest võimalik kasutada Cinematic Mode videorežiimi, millega on võimalik teha videoid nagu filmis, mängides fookustega.
iPhone 13 Mini hinnad on alates 829€ ja iPhone 13 hinnad on alates 929€.


iPhone 13 Pro & 13 Pro Max

Sellel aastal Pro mudelite välimuses muutusi polnud peale notch'i. Värvide valikust leiab sellel aastal: Sierra Blue, Gold, Silver, Graphite. Seadmel on nüüdsest võimalik valida nelja erineva mälumahu vahel: 128GB, 256GB, 512GB, 1TB. Suurim ning kaua oodatud muudatus on 120Hz ekraan, mis muudab seadme kasutamise tavapärasesest veelgi mugavamaks. Sellist tüüpi ekraan on varasemalt olnud ka iPad Pro mudelitel, kuid iPhonele jõudis see esmakordselt alles nüüd. Seadmel on suurem aku, tänu millele on võrreldes eelmise aasta mudelitega iPhone 13 Pro kuni 1.5h ning iPhone 13 Pro Maxi kuni 2.5h pikema aku kestusega. Seadmel on samuti Cinematic Modevideorežiimi kasutamise võimalus. Seadmel täiustati Night-Mode funktsiooni ning nüüdsest on võimalik kasutada ka 3x zoomi.
iPhone 13 Pro hinnad on alates 1179€ ja iPhone 13 Pro Max'i  hinnad on alates 1279€.

iPad

Apple tutvustas kahte uut seadet. Nimelt sai suure uuenduse paljude inimeste lemmik iPad Mini ning samuti ka taskukohasema hinnaga iPad 10.2.

iPad Mini
Kõige suurem muutus disaini ning jõudluse kohapealt tuli sellel aastal iPad Minil. Nüüdsest on iPad Minil äärest-ääreni Liquid retina display. Valikust leiab neli värvi: Space Gray, Pink, Starlight, Purple. iPadil on kaks mälumahu valiku varianti: 64GB või 256GB. Sellele lisaks on seadmel nüüdsest USB-C ning samuti ka 5G valmidus. Lisaks veel on võimalik kasutada nüüdsest Apple Pencil'i 2 generatsiooni pliiatsit.
Seadmel uuendati ka kaamerat. Seadmel on nüüdsest välk, 12MP kaamera ning võimalus ka kasutada Center Stage, mida tutvustati varasemalt iPad Pro-l.
iPad Mini (2021) hind on alates 569€.

iPad 10.2"

Tänavu iPad 10.2" välimuse osas muutusi ei toimunud. Seadmele on nüüdsest A13 bionic kiip, mis teeb seadme veelgi kiiremaks. Küll aga toimus muutus kaameras. Nüüdsest on seadmel 12MP kaamera ning Center Stage kasutamise võimalus. Võimalik on ka nüüdsest kasutada True Tone funktsiooni. iPad tuleb kahes eri toonis: Silver, Space Gray. Valida saab kahe mälumahu vahel: 64GB, 256GB.
iPad 10.2"(2021) hind on alates 399€.

Apple Watch

Palju levis kuulujutte, et ka Apple Watch võtab teiste Apple seadmete järgi kandilisema kuju, kuid kahjuks või õnneks nii see ei läinud. Sellel aastal on seadme ekraan veel kumeram ning servad veel õhemad, tänu millele on ekraan veel suurem. Alumiinium korpusega kelladel on viis eri värvitooni: Green, Blue, Red, Starlight, Midnight. Stainless Steel variantidest on olemas: Gold, Silver, Graphite.
Tulekul sellel sügisel. 



Uuest nädalast on võimalik iPhone ning iPad eeltellida. Too meile ka oma vana seade ning saa uus seade vana seadme väärtuse võrra soodsamalt. Uuri lähemalt siit

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Kasulikud rakendused uue õppeaasta alguseks ✏️


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
7.09.2021   Kasulikud artiklid-nipid


HomePod Mini - Sinu ustav abiline


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
28.07.2021   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud