Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Parimad kingiideed lähedastele 2021

Mobipunkt
12.12.2021   Toote tutvustused


Jõulud on kohe-kohe ukse ees ning ideid napib? Oleme Teile selleks aastaks välja mõelnud parimad kingiideed oma lähedastele. 

Kink vanavanematele

Praegusel ajal on vanavanemad palju kaasaegsemad ning seda ka nutiseadmete vallas. Vanavanematele soovitaksime sellel aastal kinkida näiteks iPad'i. Nutitelefone on küll suuremate ekraanidega, kuid siiski internetis sirvida ja uudiseid lugeda on suuremalt ekraanilt palju mugavam. Meie tootevalikust leiab iPad-e igas võimalikus hinnaklassis nii uusi kui ka kasutatuid. Kui aga vanavanem vajab hoopis uut telefoni, soovitame vanemale inimesele meie iPhone SE(2020). Seade on sisult võimas ning suuruselt kompaktne.


Kink lapsele

Oleme ka mõelnud laste peale. Kui lapsel varasemalt juba ei ole juhtmevabasid kõrvaklappe siis soovitksime kinkida AirPods 2. Klappidel on hea kauakestev aku ning väga hea kvaliteet, mis muudab muusika kuulamise kogemuse suurepäraseks ja mis kõige olulisem, MUGAVAMAKS
Teiseks kui laps on aktiivne ning tihti ei vasta kõnedele, kuna telefon on kuskil eemal, siis soovitaksime kinkida talle Watch Series 6. Läbi kella on võimalik lihtsasti jälgida aktiivsust ning kuna kell kuvab ka kõnesid ja teavitusi, siis on võimalik last lihtsamini kätte saada.
Üheks soodsaks, kuid väga praktliseks kingiks lapsele oleks AirTag. Lapsed kipuvad tihti asju kaotama ning AirTag on selleks hea vidin, mida kinnitada võtmete või koti külge, et asjad lihtsamalt ülesse leida.


Kink kaaslasele

Kaaslase seade on ajale jalgu jäämas ning on pikalt juttu olnud uue soetamisest? Sellel aastal soovitaksime teha oma kaaslane eriti õnnelikuks ning soetada talle uus iPhone 13  või iPhone 13 Pro. Seadme kaamerat on uuendatud täiuslikkuseni ning videod ning pildid tulevad paremad kui kunagi varem. Samuti on täiustatud kõige olulisemat aspekti seadme juures milleks on telefoni aku.
Teise kingiideena soovitaksime Apple Watch'i. Kui kaaslasel pole varem nutikella olnud või nutikell vajaks uuendust, soovitaksime uut Series 7 Watch'i. Seadmel on võrreldes eelnevate mudelitega suurem ekraan, mis teeb tekstide lugemise palju mugavamaks ning samuti on tänu suuremale ekraanile võimalik hõlpsasti sõnumeid saata kasutades kella klaviatuuri.

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Apple Event ja uued seadmed 2021


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
15.09.2021   Toote tutvustused


Uuenenud MacBook Pro'd & AirPods 3


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
19.10.2021   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud