Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Milline iPad On Sinu Jaoks Parim?

Mobipunkt
13.10.2022   Toote tutvustused

Milline iPad on Sinu jaoks parim?

 

iPad 10.2“ (2021) on parim tahvelarvuti, kui otsite lihtsat seadet mängude mängimiseks, koolitööde tegemiseks või filmide vaatamiseks. Seadmel on tugev korpus, seega on see hea valik ka lapsele. Lisaks on seadmel väga taskukohane hind. Hinnad alates 399€. 

Nõudlikumale kasutajale sobib ideaalselt iPad Air 10.9" (2022). Seadmel on võimas M1 kiip ning suurem äärest-ääreni ekraan, mis muudab mitme projekti tegemise korraga väga lihtsaks ning kiireks. Seade ühildub ka iPad-idele mõeldud klaviatuuriga, mis muudab meilidele vastamise ning tekstitöötluse väga mugavaks. Lisaks klaviatuurile on võimalik juurde soetada ka teise generatsiooni Apple Pencil, millega erinevaid disainitöid teha. Seadme hinnad algavad 709€-st.

Neile, kes vajavad iPadi kuid on pidevalt liikvel, on iPad Mini (2021) ideaalne variant. Seade on väiksem ning kompaktsem kuid siiski väga võimas. Mini mudel võimaldab sarnaselt iPad Air-ile teha erinevaid tekstitöötlus töid ja disainiprojekte. Seade on kompaktse suurusega, mis muudab iPad-i ka ideaalseks reisikaaslaseks, et näiteks pikkadel sõitudel igavust peletada. Hinnad alates 569€.

Kasutajatele, kes vajavad iPad-ist maksimumi, sobib ideaalselt iPad Pro. Seadmel on väga võimas M1 kiip seega kui tegeled näiteks video- või pilditöötluse, graafilise disaini või joonistamisega, siis on antud mudel kõige parem valik. Seadme ekraan on 120Hz, mis tähendab sujuvat piltide liikumist ning värvid ekraanil on väga tõetruud. Lisaks on ekraan suurem kui teistel mudelitel, iPad Pro 11” ja iPad Pro 12.9”.  Loomulikult ühildub iPad Pro ka klaviatuuri ning pliiatsiga. Hinnad alates 865€.

Kasutatud iPad

Mobipunktis on lisaks uutele iPadidele veel suur valik kasutatud iPade. Meie kõik kasutatud seadmed on läbinud põhjaliku kontrolli ning seadmega tuleb kaasa kahe aasta pikkune garantii. Kasutatud seadmete valikuga on võimalik tutvuda siit. 

Tuues oma vana seade Mobipunkti on võimalik uus/kasutatud seade saada veel soodsama hinnaga!♻️ Loe lähemalt vana uueks programmist siit.

Lisad 

Mobipunkti esindusest leiate on suure valiku iPad-i lisatarvikuid. Saadaval on erinevad kaitsekestad, kaitseklaasid, pliiatsid ja klaviatuurid. Tarvikutega on võimalik tutvuda siit.

 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Apple Event 2022 - Uus iPhone, Apple Watch & AirPods Pro


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
8.09.2022   Toote tutvustused


Apple Event 2022 - Uus iPhone, Apple Watch & AirPods Pro


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
8.09.2022   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud