Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Apple tulevikutoode - Vision Pro

Mobipunkt
17.07.2024   Toote tutvustused

Mis on Vision Pro?

 

Apple Vision Pro on Apple'i virtuaalreaalsuse (VR) peakomplekt, mis viib kasutajad erakordsetesse VR-elamustesse. Seade on osa laiemast Apple'i ökosüsteemist, pakkudes kõrgetasemelist kasutuskogemust. Vision Pro kasutab kaasaegseid tehnoloogiaid, sealhulgas kõrge resolutsiooniga ekraane, võimsat M2 protsessorit ja spetsiaalset R1 kiipi, tagades sujuva ja kvaliteetse graafika. Peakomplekti erinevad andurid ja kaamerad võimaldavad jälgida kasutaja liikumist ja luua interaktiivseid VR-keskkondi. Vision Pro pakub mitmekülgseid kasutusvõimalusi, võimaldades kasutajatel luua oma suurendatud reaalsuse ruume ja ühendada seade teiste Apple'i seadmetega. See on suunatud nii töö- kui ka meelelahutuskasutajatele. 

Näiteks on võimalik Vision Pro-ga vaadata filme nagu oleksid kinos, kasutada seadet, et osaleda ja läbi viia töökoosolekuid, mängida erinevaid mänge ning luua läbi VR prillide enda reaalsus. Kuna Vision Pro on Apple ökosüsteemi osa, siis on sellega loomulikult võimalik näiteks enda MacBook-i ekraani kasutada ning kirjutada e-maile, tekste ja muud kasutades vaid käeliigutusi.

Vison Pro-ga on võimalik ka Facetime funktsiooni kasutada ning sinust luuakse viruaalne kuvand, mida helistatavale inimesele kuvatakse. Lisaks saab seadme arvutiga ühendada, et ekraani pinda suurendada.

Vision Pro on nüüd saadaval Euroopas ning loomulikult ka Mobipunktis. Vision Pro hinnad algavad 3895€-st. Enne ostmist on võimalik Vision Pro-d Mobipunktist rentida ning seadet koduses keskkonnas katsetada. Uuri rendi kohta lähemalt siit

Kuidas Vision Pro-d kasutada?

 

Vision Pro on lisaks USA-le saadaval nüüd ka Euroopa riikides (Prantsusmaa, Saksamaa, UK), siis on Apple ökosüsteemi ühendamiseks vaja Apple-ID konto regiooni ja billing aadressi muuta. Sellisel juhul saab Vision Pro App Store tasuta rakendusi alla laadida ja kasutada. Hetkeseisuga on App Store-s Vision Pro-le saadaval üle 2000 rakenduse. 

Mobipunkti tiim on Vision Pro-d juba katsetanud ning meile meeldis seade väga. Kõige rohkem meeldisid meile 360 kraadi keskkond, mille endale luua saab, kirjutamise lihtsus, Vision Pro heli (kõrvaklappe pole vaja eraldi kasutada) ning funktsioon, mille abil MacBooki ekraani saab kinnitada ühele kohale, näiteks kodukontoriruumi ning liikuda ise edasi, ekraan jääb ruumi püsima.

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Selle suve hitid Mobipunktis!


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
30.06.2024   Toote tutvustused


Mida oodata Apple tarkvarauuendustest?


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
12.06.2024   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud